Працюємо під час ВС

Вікно з енергозберігаючим склопакетом в дитячу

1 990 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно з енергозберігаючим склопакетом в дитячу
Поради при замовленні вікон.
При замовленні вікон пам'ятайте, що від фурнітури залежить чимало - особливо довговічність. Тут вибір простий - або турецька фурнітура, або європейська. Різниця в ціні - близько 100 грн на стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше.
Від склопакета також багато залежить - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов у минуле однокамерний склопакет - всі знають, що для енергозбереження необхідно використовувати металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.
 Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли металопластикові вироби застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності.
Не забувайте при замовленні про підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки. Краще їх замовити відразу, ніж потім шукати тих, хто встановить їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.
Коли Ви замовляєте металопластикові конструкції, дізнайтеся, хто буде здійснювати монтаж. Часто фірми не мають своїх монтажників, а залучають їх з "вулиці" - це завжди небезпечно. У нашій компанії власні монтажні бригади працюють на постійній основі.
При замовленні, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вироби і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, те, що зроблено погано - буде помниться завжди.
У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 1550х1500 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес",
металопластикові вікна та двері
Технічні характеристики
Артикул24782
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 31.01.2013
Ідентифікатор: 24782
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети GANT Termo з прихованим коробом