Працюємо під час ВС

Надійні та якісні вікна

1 918 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Надійні та якісні вікна
Прості поради при виборі вікон
При виборі фурнітури слід задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії або Німеччині. Гарантія з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років. Від склопакета в вікні залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов в минуле однокамений склопакет - все знають, що для енергозбереження необхідно використовувати двокамерний склопакет. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли металопластикові вироби застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зранія міцності.
Не забувайте при замовленні вікон про підвіконнях, відливи, козирках, москітних сітках. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати Жеда встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.
Замовляючи металопластикові вікна, обговоріть, хто буде робити монтаж. Це повинні бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
Поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.
В даному оголошенні приведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 1550х1650 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.
Компанія "Вікна Експрес",
металопластикові вікна та двері з ПВХ профілів
Технічні характеристики
Артикул24804
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 31.01.2013
Ідентифікатор: 24804
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція