Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна - на що звертати увагу при замовленні

2 671 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикові вікна - на що звертати увагу при замовленні
Завдання вікна - це регулятор освітленості в приміщеннях. Крім того вони ще й частина інтер'єру. Не менш важлива функція - захисна. Вони повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Важливою функцією, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Тому для успішного вирішення всіх цих складних питань треба користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.
Основні правила вибору.
1. Вибір матеріалу д досить простий. Подивіться, що у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластик - це кращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає металопластикові.
2. Треба вибрати конфігурацію, а саме розподіл на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками.
3. Ми пропонуємо вироби широкого асортименту - від класу "стандарт" до класу "преміум", щоб підібрати Вам те, що Ви хочете.
4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, більш теплі металопластикові вікна.
5. Від фурнітури залежить багато - особливо довговічність. Тут вибір простий - або турецька фурнітура, або європейська. Різниця в ціні - близько 100 грн на стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше. Наша компанія при використанні австрійською фурнітури МАСО дає гарантію 10 років!
6. Від скління в Вашому вікні залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов в минуле однокамерний склопакет - всі знають, що для енергозбереження необхідно використовувати двокамерний склопакет. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.
7. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли вироби застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 - 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.
8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" - підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі.
9. Коли Ви замовляєте, дізнайтеся, хто буде здійснювати монтаж. Часто фірми не мають своїх монтажників а залучають їх з "вулиці" - це завжди небезпечно. У нашій компанії власні монтажні бригади працюють на постійній основі
10. Замовляючи, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вироби і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде пам'ятається завжди.

В даному оголошенні приведена ціна для двочастинного виробу з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 1200х1700 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес",
металопластикові вироби
Технічні характеристики
Артикул24838
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 31.01.2013
Ідентифікатор: 24838
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Вікна, двері, балкони REHAU