Працюємо під час ВС

Вікна, ціна Чернигів

2 528 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна, ціна Чернигів
Одна з головних функцій вікна - регуляція освітлення в приміщеннях. Але воно також є частиною інтер'єру.
Не менш важлива захисна функція вікон, яка надає захист від холоду, вітру і дощу. Не менш важливою функцією сучасних вікон, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Тому для успішного вирішення усіх цих складних питань треба користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.

Основні правила вибору вікон.
1. Треба зрозуміти, з якого матеріалу Ви хочете зробити вікно. Для квартир кращий варіант - металопластикове (не дарма нові будинки сьогодні масово склять такими вікнами). Якщо Ви любите все натуральне, то можна вибрати дерев'яні або дерев'яно- алюмінієві вікна, але це дуже дорого. Сьогодні переважна більшість жителів України віддають перевагу саме металопластиковим вікнам.
2. Треба вибрати конфігурацію вікна, тобто поділ його на стулки і скільки з них буде відкриватися. Це практично завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однією, рідше двома стулками.
3. Шукайте для себе найбільш надійну фірму. Подивіться на відгуки в Інтернеті. Зверніть увагу на рейтинг - це завжди показник класу компанії. Краще, якщо компанія може запропонувати металопластикові вироби різних цінових категорій.
4. Профільна система може бути трьох-і більше камер. Чим більше камер, тим тепліше, але відповідно дорожчою буде вартість. Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.

У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 1650х1400 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул24843
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 31.01.2013
Ідентифікатор: 24843
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція