Працюємо під час ВС

Правила вибору металопластикових вікон (Ірпінь)

1 450 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Правила вибору металопластикових вікон (Ірпінь)
Всі знають, що вікна регулюють освітленість. До того ж, без нього немислимий дизайн приміщення і зовнішній вигляд будівлі. Не менш важлива функція - защітная. Конструкціі повинні забезпечувати необхідні тепло-, повітро-і водозахисні функції. Також дуже важливі звукоізоляційні параметри. Ми пропонуємо простий, але досить вдалий перелік правил, якими треба керуватися для правильного вибору. Основні правила вибору. 1. Вибір матеріалу - це найчастіше вибір між традиційними і сучасними рішеннями. Дерев'яні - це данина традиціям, металопластикові - це веління часу. Якщо Ви дуже любите екологію і живете на природі - тільки тоді дерев'яне - це Ваш вибір. В інших випадках металолопластіковие - це сьогодні оптимальне рішення. 2. Треба вибрати конфігурацію, т. Е Поділ на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками. 3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші конструкції - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно. 4. Профільна система може бути трьох-і більше камер. Чим більше камер - тим тепліше, але відповідно дорожче б. Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.
5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії чи Німеччині. Гарантія на вікна з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років. 6. Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі". 7. Завжди важлива товщина підсилювача. Особливо це важливо, коли застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності. 8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" -підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі 9. Замовляючи обговоріть хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно. 10. Ніколи не шукайте ті, хто зробить Вам дешевше всіх - Ви напевно прогадаєте. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!

У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 60 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 1250х1150 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес", металопластикові вікна та двері з ПВХ профілів
Технічні характеристики
Артикул24973
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 01.02.2013
Ідентифікатор: 24973
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція