Працюємо під час ВС

Вікна з профілю WDS в міській квартирі

1 773 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна з профілю WDS в міській квартирі
Основні правила вибору вікон.

1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, які конструкції у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові вікна - це найкращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає металопластикові.

2. Намагайтеся, щоб було максимально зручним - адже Вам з ним жити. Стулки повинні бути там, де це необхідно з точки зору доступу для миття зовні і для вентилювання.

3. Шукайте для себе найбільш надійну фірму. Подивіться на відгуки в Інтернеті. Зверніть увагу на рейтинг - це завжди показник класності компанії.

4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети.

5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії чи Німеччині. Гарантія з такою фурнітурою більше 10 років. Турецька або китайська фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія до 5 років.

6. Завжди дуже важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 - 1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності.

7. Не забувайте при замовленні про підвіконнях, відливи, козирки, москітні сітки. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.

8. Запитайте у виготовлювача, хто буде монтувати. У сер'езних компаніях це повинні бути штатні співробітники

9. Замовляючи звичайно поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, те, що зроблено погано - буде помниться завжди.

Вікна двостулкові з однієї поворотно-відкидний стулкою і однією глухою.

Склопакет однокамерний з енергозбереженням, профіль WDS, фурнітура МАСО.
Технічні характеристики
Артикул25015
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 03.02.2013
Ідентифікатор: 25015
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція