Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна (Коцюбинське)

2 960 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикові вікна (Коцюбинське)
Ви хочете поміняти вікна. Ряд простих правил.
1. Треба для початку зрозуміти, з якого матеріалу Ви хочете зробити. Для квартир кращий варіант - ПВХ вікна. Якщо Ви любите все натуральне, то Ви можете вибрати дерев'яні або дерево-алюмінієві, але це дуже дорого.
2. Треба вибрати конфігурацію. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками.
3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно.
4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60мм - це найдешевший варіант), кількість камер (три - це мінімальна кількість) і товщині стінок профілю (менше 2, 8 мм мають найдешевших систем).
5. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії або Німеччині. Гарантія на конструкції з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років.
6. Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий набагато тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема... Так що краще - використовувати хороший двокамерний склопакет з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
7. Обов'язково поцікавтеся товщиною підсилювача, який Вам встановлюють в профілі. Чим товщі підсилювач, тим краще будуть витримувати вітрові навантаження і протистояти температурних деформацій.
8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" -підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі.
9. Замовляючи, обговоріть, хто буде робити монтаж. Це повинні бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити".
10. Замовляючи, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні конструкції і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.
В даному оголошенні приведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Euro 70 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 900х1700 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний склом.

Замовлення і установку вікон можна оформити по

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул25307
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 07.02.2013
Ідентифікатор: 25307
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція