Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна (с. Гореничі)

1 150 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикові вікна (с. Гореничі)
Треба обов'язково зрозуміти, з якого матеріалу Ви хочете зробити вікно. Для квартир кращий варіант - ПВХ (не дарма нові будинки сьогодні масово склять такими вікнами). Якщо Ви любите все натуральне, то Ви можете вибрати дерев'яні або дерево-алюмінієві вироби, але це дуже дорого.

2. Треба вибрати конфігурацію. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками.

3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника вікон. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші варіанти - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно.

4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60мм - це найдешевший варіант), кількість камер (три - це мінімальна кількість) і товщині стінок профілю (менше 2, 8 мм мають металопластикові конструкції з найдешевших систем).

5. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії або Німеччині. Гарантія на конструкції з такою фурнітурою - 10 років. Турецька фурнітура дешевше, але і довговічність її менше - гарантія 5 років.

6. Від склопакета в вікні залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Пішов в минуле однокамерний склопакет - все знають, що для енергозбереження необхідно використовувати металопластикові вікна з двокамерним склопакетом. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети із стеклами з енергозбереженням - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.

7. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях вікна. Особливо це важливо, коли монтаж йде застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4-1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.

8. Не забувайте при замовленні вікон про підвіконнях, відливи, козирках, москітних сітках. Краще їх замовити відразу ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.

9. Замовляючи, обговоріть, хто буде робити монтаж. Це повинні бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.

10. Замовляючи, звичайно, поторгуйтесь. Але не сильно, і ні в якому разі не шукайте тих, хто зробить дешевше всіх - інакше навряд чи Вам зможуть зробити якісні вікна і якісно їх встановити. Пам'ятайте - те, що зроблено дешево, швидко забудеться, то, що зроблено погано - буде помниться завжди.

В даному оголошенні приведена ціна для двочастинного вироби з профілю Rehau Euro 70 з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 950х1300 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний склом.

Замовлення і установку вікон можна оформити по

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул25334
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 07.02.2013
Ідентифікатор: 25334
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція