Працюємо під час ВС

Балкон під ключ з виносом балкона по підвіконню в Києві дешево

9 900 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Балкон під ключ з виносом балкона по підвіконню в Києві дешево
Якщо Ви хочете облаштувати балкон під ключ або встановити металопластикові вікна, звертайтеся до нас. Балкони під ключ в Києві - наша основна спеціалізація. Багато фірм не роблять балкон в комплексі. Одні тільки встановлюють металопластикові вікна, інші роблять тільки обшивку вагонкою. Замовляючи окремо, мало того, що ціни вище, Ви ще стикаєтеся з рядом проблем. Так як часто компанії займаються установкою вікон і балконів в Києві, не враховують необхідну конфігурацію, зазори під обшивку дерев'яною або пластиковою вагонкою, утеплення, сушку для білизни, освітлення. У зв'язку з цим, фірма, яка буде робити обшивку і внутрішні роботи на Вашому балконі, якісно їх зробити зробити навряд чи не зможе. До того ж при виконанні робіт на балконі двома організаціями при виникненні гарантійних зобов'язань, як правило, вкрай не знайти.

Наша фірма пропонує своїм клієнтам в Києві і області виконання повного комплексу робіт по склінню і обшивці балконів. В результаті Ви отримуєте повністю закінчений об'єкт. А так же договір з гарантією на вікна, яка становить 10 років.

Ми з 2000 року працюємо в будівельній сфері, а зокрема продаємо і встановлюємо металопластикові вікна та балкони в Києві і області, робимо балкони з виносом, обшивку балконів вагонкою зовні і всередині, утеплення, підлога, вбудовані шафи і тумбочки на балконі, встановлюємо сушку для білизни, жалюзі, робимо продовження кімнати за рахунок балкона, даху.

Для виготовлення балконів під ключ, в першу чергу, визначається стан поручнів на які будуть встановлюватися металопластикові вікна.
Якщо перила в поганому стані, за допомогою зварювальних робіт вони зміцнюються. Далі в залежності від замовлення робиться винос балкона.

Після чого, на підготовлений майданчик, встановлюються металопластикові вікна.

Компанія «Віконда» пропонує великий вибір металопластикових вікон і конструкцій. У виробництві ми використовуємо 3-х, 4-х і 5-ти камерні профілі провідних німецьких та українських виробників. Також Ви можете замовити склопакети з енергозберігаючим напиленням, шпросами і тонуванням.

Далі виконується обшивка та утеплення балкона.

Обшивка балкона виконується дерев'яною або пластиковою вагонкою. У разі продовження кімнати, гіпсокартоном. Дерев'яна вагонка - сосна з сучком-шириною 80мм. і товщиною 12 мм. Пластикова вагонка: шовная білого кольору шириною 100 мм. і безшовна в асортименті під мармур і під дерево шириною 250мм.

Наведено ціна на балкон з 3-х камерного профілю aluplast Gmbh (Німеччина), розмір (3000 * 1500), центральні стулки поворотно-відкидні, крайні - глухі. Під ключ, з виносом і внутрішньої і зовнішньої обшивкою
Технічні характеристики
Артикул25383
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 08.02.2013
Ідентифікатор: 25383
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Ролети з теплим коробом GANT