Працюємо під час ВС

Вікно металопластикове двосекційний з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1150 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для спальні.

2 900 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно металопластикове двосекційний з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1150 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для спальні.
В даний час вікна з ПВХ створюють справжню конкуренцію традиційним дерев'яним вікнам - це легко можна побачити, посіотрев на будь-який сучасний будинок. Від хорошого вибору вікна в квартирі залежить освітлення, комфорт і затишок.
Зараз конкуренція серед виробників пластикових вікон немислима. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або додатковими властивостями віконних систем, але реально головний аргумент при виборі тієї чи іншої системи металопластикових вікон в умовах світової фінансової кризи є ціна вікна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система, з якої світлопрозорі конструкції виготовлені.
Напрошується питання, а в чому ж реально різниця між дешевими і елітними профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Зрозуміло, багатокамерні (4-х, 5-й і 6-й камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи так це важливо - адже навіть з точки зору теплозбереження трикамерна система з енергоефективним склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом.
Зрозуміло, імпортні системи дорожчі за вітчизняні. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні трохи нижче. І, нарешті, найдорожчими зазвичай є відомі бренди - тут все зрозуміло - ми просто платимо за рекламу.

Так треба переплачувати, якщо чудові вікна можна отримати з недорогих українських трикамерних систем? Однією з найбільш популярних серед них сьогодні є система ALMplast - вітчизняний аналог трехкамерной версії Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 7 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні.

На сьогоднішній день існує тільки в трикамерному варіанті. виробник запропонував зробити акцент на фурнітурі і теплоізоляційних властивостях склопакетів. Виходить, що теплоізоляція вище, ніж у самого склопакета. Тому нарощувати кількість камер не має сенсу. Виробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за розумні гроші.

Аргументом служить не тільки його демократична ціна. Склад розроблений так, щоб максимально відповідати клімату України.

Технічні характеристики профільної системи:

трьохкамерний
монтажна ширина - 60 мм
товщина зовнішньої стінки - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А)
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм

Поєднує в собі функціональність і зручність першокласного пластику, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію.

Відповідає основним міжнародним стандартам тепло- і енергозбереження.

Завдяки своєму хімічному складу і сучасним методам виробництва, має властивості, які роблять його максимально відповідним для сучасних світлопрозорих конструкцій.

Для виробництва підприємство використовує високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти кращих європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.

Заводська лабораторія ретельно контролює процес виробництва на всіх етапах:

контроль якості вхідної сировини
контроль процесу змішування
перевірка точності розмірів, його фізичних і хімічних властивостей.

Якість дозволяє надавати 5 років гарантії на пластикові вікна і двері. Наведено ціна на двухчастное пластикове вікно з ALMplast.
Наведено ціна на двосекційний металопластикове вікно з вітчизняного профілю ALMplast. Вікно металопластикове двосекційний з поворотно-відкидний і глухий стулками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1150 (МАСО, 1-кам. Склопакет) для спальні.
Технічні характеристики
Артикул25727
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 14.02.2013
Ідентифікатор: 25727
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco