Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна (з Гореничі)

Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Металопластикові вікна (з Гореничі)
1. Потрібно зрозуміти, з якого матеріалу Ви хочете зробити вікно. Для квартир найкращий варіант – вікна ПВХ (не дарма нові будинки сьогодні масово скляться такими вікнами). Якщо ви любите все натуральне, то ви можете вибрати дерев'яні або дерево-алюмінієві вікна, але це дуже дорого. Сьогодні переважна більшість українців обирають саме ПВХ вікна.
2. Треба вибрати конфігурацію вікна, тобто розділення вікна на стулки, і скільки їх відкриватиметься. Це завжди дилема – адже стулка – це зручно, але "глуха частина" – це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками, що відкриваються.
3. Тепер найскладніше – вибір віконної системи та виробника вікон. Краще звернутися на фірму, яка пропонує різні ПВХ вікна - менше шансів, що Вам "впарять" не те що Вам потрібно.
4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60 мм – це найдешевший варіант), кількість камер (три – це мінімальна кількість) та товщина стінок профілю (менше 2, 8 мм мають ПВХ вікна найдешевших систем).
5. При виборі фурнітури треба замислитись – вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні – фурнітури виробництва Австрії чи Німеччини. Гарантія на вікна з такою фурнітурою – 10 років.
6. Від склопакета у вікні залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція та теплозахист. Пішов у минуле однокамерний склопакет – всі знають, що для енергозбереження необхідно використовувати вікна ПВХ з двокамерним склопакетом. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліші, але дешевші за двокамерні.
7. Завжди важливою є товщина підсилювача в профілях вікна. Особливо це важливо, коли вікна ПВХ застосовуються на високих поверхах, де велике вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4-1, 5 мм це дуже непогано з точки зору міцності Вашого вікна.
8. Важливими атрибутами вікна є так звані "додаткові елементи" - підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, грати, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі вікон
9. Замовляючи вікна ПВХ, обмовте, хто буде робити монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
10. Ніколи не шукайте тих, хто зробить Вам ПВХ вікна найдешевшими - Ви напевно помилитеся. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!

У цьому оголошенні наведено ціну для двочастинного вікна з профілю Salamandr Streamline з фурнітурою МАСО. Одна глуха та одна поворотно-відкидна половина
розміром 950х1200 мм без доставки та монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.
Технічні характеристики
Артикул25742
БрендSalamander Industrie - Produkte GmbH
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 14.02.2013
Ідентифікатор: 25742
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція