Працюємо під час ВС

Тричастинні вікна з профілю Salamander Streamline 950х1350

1 575 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Тричастинні вікна з профілю Salamander Streamline 950х1350
1. Потрібно зрозуміти, з якого матеріалу Ви будете робити вікна. Для квартир кращий варіант - ПВХ (не дарма нові будинки сьогодні масово склять такими вікнами). Якщо Ви любите все натуральне, то Ви можете вибрати дерев'яні або дерево-алюмінієві конструкції, але це дуже дорого.
2. Треба вибрати конфігурацію, т. Е. Поділ на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди дилема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками.
3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші конструкції - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно.
4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60мм - це найдешевший варіант), кількість камер (три - це мінімальна кількість) і товщині стінок профілю (менше 2, 8 мм конструкції найдешевших систем).
5. При виборі фурнітури треба задуматися - вибрати надійність або ціну. Найбільш надійні - фурнітури виробництва Австрії чи Німеччині. Гарантія з такою фурнітурою - 10 років.
6. Від склопакета залежить дуже багато - насамперед звукоізоляція і теплозахист. Давно вже не застосовується однокамерний склопакет - всі знають, що для енергозбереження необхідно використовувати віконні системи з двокамерним склопакетом. Ми також пропонуємо звернути увагу на склопакети з енергозберігаючим склом - вони сьогодні тепліше, але дешевші за двокамерні.
7. Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли ізделіяпріменяются на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4-1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності Вашого виробу.
8. Важливими атрибутами служать так звані "додаткові елементи" -підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки, решітки, жалюзі, ролети. Краще все це поставити відразу при монтажі вікон.
9. При замовленні обговоріть, хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
10. Ніколи не шукайте ті, хто зробить Вам дешевше всіх - Ви напевно прогадаєте. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!
У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Salamandr Streamline з фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 950х1350 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.
Замовлення і установку можна оформити по
Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул25808
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 15.02.2013
Ідентифікатор: 25808
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція