Працюємо під час ВС

Тепле вікно подвійне з глухою і поворотно-відкидний стулками з профілю ALMplast

1 575 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Тепле вікно подвійне з глухою і поворотно-відкидний стулками з профілю ALMplast
Зараз металопластикові конструкції складають величезну конкуренцію традиційним дерев'яним - це можна побачити, подивившись на будь-який сучасний будинок. Від вдалого вибору вікна в приміщенні залежить освітлення, комфорт і затишок. Конкуренція серед продавців металопластикових вікон просто величезна. Хтось намагається виділиться рекламою, хтось - матеріалами або деякими властивостями профілів, але практично основний аргумент при виборі тієї чи іншої системи металопластикових виробів в умовах світової економічної кризи є ціна. І одним з визначальних чинників у формуванні цієї ціни є профільна система.
Хочеться запитати, а в чому ж реально різниця між економічними і елітними профільними системами? З'ясовується, вона не така вже й велика. Природно, багатокамерні (4-х, 5-й і 6-й камерні) системи дорожче трикамерних. Але чи так це важливо - адже навіть з точки зору енергозбереження трикамерна система з енергоефективним склопакетом не набагато поступається п'ятикамерної з таким же склопакетом. Не секрет, зарубіжні системи дорожче українських. Адже за них необхідно платити великі мита, транспорт, податки, та й ціна на електроенергію в Україні менше. І, нарешті, найдорожчими зазвичай є відомі бренди - тут все зрозуміло - ми просто платимо за рекламу. То чи потрібно переплачувати, якщо чудові вікна можна отримати з відмінних українських трикамерних систем? Однією з найбільш ізвнестних серед них сьогодні є система ALMplast - вітчизняний аналог трехкамерной версії профілю Salamander, який за співвідношенням ціна-якість останні 8 років впевнено займає лідируючі позиції в Україні. ALMplast сьогодні існує тільки в трикамерному варіанті. Виробник - підприємство "Акорд" прийняв рішення запропонувати виробникам зробити головний акцент на якості фурнітури і теплоізоляційних властивостях склопакетів. Виходить, що теплоізоляція такого ретельно продуманого вироби вище, ніж у самого склопакета. Тому нарощувати кількість камер безглуздо. Розробник розраховував на тверезомислячих, ретельних і економних замовників, для яких важлива якість і результат за невеликі гроші. Аргументом на користь профілю ALMplast служить не тільки його відмінна ціна. Склад розроблений таким чином, щоб якомога більше відповідати клімату України.
Технічні характеристики:
трьохкамерний;
монтажна ширина - 60 мм;
товщина зовнішньої стінки профілю - 3 мм (відповідно до RAL GZ 716/1) (клас А);
застосовні всі стандартні типи склопакетів товщиною до 32 мм;
Профіль поєднує в собі функціональність і зручність першокласного ПВХ, абсолютну екологічність рецептури виготовлення і досконалу геометрію, відповідає найсуворішим міжнародним стандартам тепло- і енергозбереження.
Завдяки своєму хімічному складу і новітнім методам виробництва, ALM має властивості, які роблять його максимально відповідним для сучасних вікон. Для виробництва підприємство використовує високоякісні добавки - стабілізатори, модифікатори, пігменти провідних європейських виробників, що забезпечує високу якість майбутніх конструкцій.
Виробнича лабораторія ретельно контролює процес екструзії на всіх етапах:
контроль якості вхідної сировини;
контроль процесу змішування;
перевірка точності геометрії п, його фізико-механічних властивостей.
Якість дозволяє надавати 5 років гарантії на пластикові вікна і двері з цього профілю.
Наведено ціна на двухчастное металопластикове вікно подвійне з глухою і поворотно-відкидний стулками з профілю ALMplast (Україна) 1200х1250 (МАСО, 1-кам. Склопакет) в приватний будинок.
Технічні характеристики
Артикул26002
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 19.02.2013
Ідентифікатор: 26002
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція