Працюємо під час ВС

Вікно Rehau Maco (Київ) недорого

2 100 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно Rehau Maco (Київ) недорого
Вікна дозволяють висвітлювати внутрішній простір будь-якої будівлі або приміщення. Не менш важлива функція - захисна. Вони повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Не менш важливою функцією конструкції, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Простий перелік правил, пропонованих нами, дозволить вирішити складну проблему вибору без особливих труднощів.
Основні правила вибору.
1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, які вікна у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові - це найкращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає металопластикові.
2. Треба вибрати конфігурацію, т. Е. Поділ на стулки, і скільки з них буде відкриватися. Це завжди протиріччя - адже стулка - це завжди дуже зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному однієї, рідше двома стулками.
3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші металопластикові вікна - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно.
4. Профільна система може бути трьох-і більше камер. Чим більше камер - тим тепліше, але відповідно дорожче. Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.
У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau c фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 1250 х 1300 мм без доставки і монтажу. Склопакет двокамерний з енергозберігаючим склом. (4-10-4-10-4E)
Замовлення і установку вікон можна оформити по Компанія "Вікна Експрес",
Технічні характеристики
Артикул26674
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 01.03.2013
Ідентифікатор: 26674
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція