Працюємо під час ВС

Теплоефектівное вікно в теплий дім

1 746 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Теплоефектівное вікно в теплий дім
Вікна надзвичайно важливі для вирішення проблем освітленості будівлі або квартири. Але це ще й частина інтер'єру. Дуже важлива функція - захисна. Треба забезпечувати необхідні тепло-, повітро-і водозахисні функції. Дуже важливою функцією є висока звукоізоляція. Простий перелік правил, пропонованих нами, дозволить вирішити складну проблему вибору вікна без особливих труднощів.
Основні правила вибору вікон.
1. Давно вже нормою при склінні квартир і будинків в Україні стали металопластикові вироби. Всі вигадки про їх небезпеку для здоров'я давно спростовані. Тому сьогодні металопластикові конструкції - це вироби "першого вибору" - їх замовляє більше 70% жителів України. Алюміній хороший для офісів, а дерево можуть собі дозволити лише деякі володарі шикарного заміського житла.
2. Намагайтеся, щоб вікно було максимально зручним - адже Вам повинно бути максимально зручно. Стулки повинні знаходитися там, де це необхідно з погляду зручного доступу для миття зовні і для вентилювання.
3. При виборі фірми - виробника звертайте увагу на рейтинг компанії, на відгуки про цю фірми в інтернеті. Добре, якщо фірма не намагається нав'язати Вам ту чи іншу систему, з якою працює, а пропонує металопластикові вікна виходячи з Ваших переваг і потреб.
4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, більш теплі металопластикові вікна.
У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Rehau Е70 (п'ятикамерний) c фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина
розміром 1250 х 1350 мм без доставки і монтажу. Склопакет двокамерний з енергозберігаючим склом. (4-10-4-10-4E)
Замовлення і установку вікон можна оформити в компанії "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул26688
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 01.03.2013
Ідентифікатор: 26688
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція