Працюємо під час ВС

Тепле вікно за доступною ціною

Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Тепле вікно за доступною ціною
Відомо, що вікна регулюють освітленість. Окрім того, вікна дуже важливі для інтер'єру квартири. Дуже важлива функція вікна – захисна. Вікна повинні захищати від холоду, вітру та дощу. Також дуже важливими є звукоізоляційні параметри вікна. Простий перелік правил, які ми пропонуємо, дозволить вирішити складну проблему вибору вікна без особливих труднощів.

Основні правила вибору вікон.

1. Давно вже нормою при заскленні квартир та будинків в Україні стали металопластикові вікна. Усі вигадки про їхню небезпеку для здоров'я давно спростовані. Тому сьогодні металопластикові вікна – це вікна "першого вибору" – їх замовляє понад 70% мешканців України. Алюміній хороший для офісів, а дерев'яні вікна можуть собі дозволити лише небагато власників розкішного заміського житла.

2. Потрібно вибрати конфігурацію вікна, тобто поділ вікна на стулки, і скільки з них відкриватиметься. Це завжди дилема – адже стулка – це дуже зручно, але "глуха частина" – це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однієї, рідше двома стулками, що відкриваються.

3. При виборі фірми-виробника вікон звертайте увагу на рейтинг компанії, відгуки про цю фірму в інтернеті. Добре, якщо фірма не намагається нав'язати Вам ту чи іншу систему, з якою працює, а пропонує металопластикові вікна виходячи з Ваших уподобань та потреб

4. Для умов України цілком достатньо профільної системи із трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожчі, зате дозволяють використовувати тепліші склопакети, і, відповідно, тепліші металопластикові вікна.
У цьому оголошенні наведена ціна для двочастинного вікна з профілю Fenster (трикамерний) з фурнітурою Siegenia. Одна глуха та одна поворотно-відкидна половина
розміром 900 х 1100 мм без доставки та монтажу. Склопакет двокамерний (4-10-4-10-4).
Технічні характеристики
Артикул26819
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 04.03.2013
Ідентифікатор: 26819
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco