Працюємо під час ВС

Вікно за доступною ціною відмінної якості.

1 562 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікно за доступною ціною відмінної якості.
Всі знають, що вікна забезпечують освітленість квартири. Крім того, вони дуже важливі для інтер'єру. Вони також виконують і захисні функції, повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Не менш важливою функцією, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Тому для успішного вирішення усіх цих складних питань треба користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.

Основні правила вибору вікон.

1. Вибір матеріалу досить простий. Подивіться, що зроблено у сусідів - Ви все зрозумієте. Для умов нашої країни металопластикові вироби - це найкращий вибір. Дерев'яні - дуже дорогі, а алюмінієві не надто призначені для нашого клімату. Вообщем, більшість зазвичай вибирає металопластик.

2. Треба вибрати вид і число елементів, що відкриваються. "Глухі" частини - це економія коштів, в той же час "відкриваються" - це завжди зручність в митті, але додаткова можливість "продування". Зрозуміло, що прямокутні конструкції завжди дешевше, ніж трикутні, трапецієвидні, арочні або круглі.

3. Ми пропонуємо металопластикові вироби широкого асортименту - від класу "стандарт" до класу "преміум" з різних профільних систем, щоб підібрати Вам те, що Ви хочете.

4. Для умов України цілком достатньо профільної системи з трьома камерами. П'ятикамерні системи - дорожче, але зате дозволяють використовувати більш теплі склопакети, і, відповідно, більш теплі металопластикові конструкції.
У даному оголошенні наведена ціна для двочастинного вироби з профілю Fenster (чотирикамерний) c фурнітурою Siegenia. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром +1300 х 1650 мм без доставки і монтажу.
Склопакет двокамерний (4-10-4-10-4).

Замовлення і установку вікон можна оформити по

Компанія "Вікна Експрес", виготовлення металопластикові вікна та двері
Технічні характеристики
Артикул26840
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 04.03.2013
Ідентифікатор: 26840
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція