Працюємо під час ВС

Відмінне тепле вікно.

1 573 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Відмінне тепле вікно.
Всі знають, що вікна впливають на освітленість. Але вони ще створюють інтер'єр - і це треба розуміти при їх виборі. Вікна також виконують і захисні функції. Вони повинні захищати від холоду, вітру і дощу. Не менш важливою функцією сучасних вікон, від якої залежить комфортність проживання, є шумозахист. Тому для успішного вирішення всіх цих складних питань треба користуватися основними правилами, які ми зараз наведемо.

Основні правила вибору вікон.
1. Треба зрозуміти, з якого матеріалу Ви хочете зробити вікно. Для квартир кращий варіант - металопластикові вироби (не дарма нові будинки сьогодні масово склять такими вікнами). Якщо Ви любите все натуральне, то Ви можете вибрати дерев'яні або дерево- алюмінієві вікна, але це дуже дорого. Сьогодні переважна більшість жителів України вибирають саме металопластикові конструкції.

2. Треба вибрати вид вікон і число елементів, що відкриваються. "Глухі" частини - це завжди економія, "відкриваються" - зручність в миття, але додаткова можливість "продування". Зрозуміло, що прямокутні вікна завжди дешевше, ніж трикутні, трапецієподібні, арочні або круглі.

3. Тепер найскладніше - вибір віконної системи і виробника вікон. Краще звернутися на фірму, яка пропонує найрізноманітніші металопластикові вікна - менше шансів, що Вам "впарити" не те, що Вам потрібно.

4. Профільна система може бути трьох- і більш камер. Чим більше камер - тим тепліше, але відповідно дорожче будуть вироби.

Детальніше Вам повинні пояснити менеджери компанії.
В даному оголошенні приведена ціна для двочастинного вікна з профілю Hoffen c фурнітурою Siegenia. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 900 х 1800 мм без доставки і монтажу. Склопакет двокамерний (4-10-4-10-4).

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул26845
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 04.03.2013
Ідентифікатор: 26845
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція
Алюмінієві профілі Profilco