Працюємо під час ВС

Вікна з профільної системи WDS 400!

1 600 грн замовити
Ціна за шт.
+38 050 839 23 80+380 50 839 2380
Київ, Дніпро, Харків
Продавець: Вікна Експрес
Вікна з профільної системи WDS 400!
Правила під час вибору вікон
1. Для квартир кращий варіант- металопластикові вікна (не дарма нові будинки сьогодні склять такими вікнами). Якщо Ви любите все натуральне, то Ви можете вибрати дерев'яні або дерево-алюмінієві вироби, але це дуже дорого.
2. Треба вибрати віконну конфігурацію, тобто поділ на частини і скільки з них буде відкриватися. Це завжди диллема - адже стулка - це зручно, але "глуха частина" - це дешевше. Зазвичай обмежуються на кожному вікні однією, рідше двома стулками.
3.Ми пропонуємо широкий асортимент вікон від класу "стандарт" до класу "преміум" з різних профільних систем, щоб підібрати Вам те, що Ви хочете.
4. Вибираючи профільну систему зверніть увагу на ширину рами (60мм - це найдешевший варіант), кількість камер (три - це мінімальна кількість) і товщина стінок профілю (менше 2, 8 мм - у найдешевших системах).
5. Склопакет. Від нього залежать звукоізоляція і теплозахист. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краща звукоізоляція. Дилема... Тому краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
6. Завжди важлива товщина металу в профілях конструкції. Особливо це важливо длчя високих вікон на високих поверхах, де більше вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4-1, 5 мм - це дуже непогано з точки зору міцності.
7. Не забувайте при замовленні вікон про підвіконнях, відливи, козирки, москітні сітки. Краще їх замовити відразу, ніж потім шукати бажаючих встановити їх додатково - це обійдеться Вам набагато дорожче.
8. Під час замовлення вікон обговоріть, хто робитиме монтаж. Це мають бути професіонали з великим досвідом, інакше можна "споганити" найкраще вікно.
9. Ніколи не шукайте тих, хто виконає роботу дешевше всіх - Ви напевно прогадаєте. Пам'ятайте, "скупий платить двічі"!

У даному оголошенні вказана ціна двочастинного вікна з профілю WDS400 c фурнітурою МАСО. Одна глуха і одна поворотно-відкидна половина розміром 1000 х 900 мм без доставки і монтажу. Склопакет однокамерний з енергозберігаючим склом.

Компанія "Вікна Експрес"
Технічні характеристики
Артикул27114
Оновлення: 02.02.2024
Додано: 07.03.2013
Ідентифікатор: 27114
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Вікна Експрес

Працюємо під час ВС
Анвіс москітна сітка
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Сітки
119 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Внутрішні москітні сітки
150 грн
Optim
Дивитись весь прайс-лист компанії Вікна Експрес - 2111 позиція