Ворота відкатні автоматичні всіх видів.

Немає в наявності
Продавець: Євродім-плюс
Ворота відкатні автоматичні всіх видів.
Відкатні ворота мають кілька видів це підвісні, консольні і відкатні по рейці. В епоху соціалізму підвісні ворота найбільш часто використовувалися при в'їзді на промислові підприємства, над отвором воріт встановлювалася балка до цієї балці на роликах, як штори на карниз, підвішувалася панель воріт. Це громіздке (в промисловому виконанні) спорудження володіє напевно найвищою надійністю зараз не отримало широкого поширення через невиправдано високу вартість і підвішеною над воротами балки обмежує в'їзд по висоті.

Відкатні по рейці найпростіші у виконанні ворота, вони не рідко використовуються в даний час. Разом з підвісними, цей вид воріт вимагає самого маленького простору для відкату, і можуть закривати, майже не обмежена великі отвори. Уздовж отвору воріт на рівні землі укладається рейок, на нього на коліщатках встановлюється панель воріт, зверху на стовпі два ролика утримують ворота в вертикальному положенні і ця панель катається як вагон по залізниці.

Якщо не зима цей вид воріт був би ідеальний, але в наших умовах рейок на рівні землі потрібно утримувати в чистоті щоб перешкоди на рейці не зупиняли ворота.

Консольні відкатні ворота, напевно, найскладніші у виконанні, але по більшості характеристик найбільш підходящі для російського клімату. У них немає балок над воротами і рейок під ними. Деякі види можуть бути встановлені на висоті від землі, рівному розміру половини носа вашої собаки і, коли сніговий покрив перевищить цей розмір зберегти працездатність. Панель консольних воріт нависає над отвором воріт і кріпиться до балки, яка через ролики закріплена на солідному власному фундаменті встановлюється з права або зліва від отвору воріт. І якщо не вдаватися в "з чого" виготовляються балки консольних воріт, цей тип воріт теж ділиться на види за типом установки балки: з верху в середині з низу і рідко зустрічається вид з телескопічною балкою.

Для воріт необхідно простір для відкату вздовж паркану, яке дорівнюватиме ширині вашого прорізу для підвісних воріт і з рейкою і плюс ще 2-3 метра для консольних воріт. Ворота, відкриваючись, рухаються горизонтально і наявність піднесення рельєфу вашої ділянки з боку відкату воріт не допустимо. Звивистий забір з боку відкату воріт також є перешкодою для установки подібних воріт, т. К. Рух воріт відбувається строго по одній лінії.

При самостійному виготовленні воріт слід звернути увагу на якість роликів і вага воріт, адже практично будь-які ворота будуть пошкоджені при зустрічі з легковим автомобілем. Також вони не зупинять бажаючих проїхати через них на вантажівці, а це значить що висока міцність, а відповідно і вага не дає реальних переваг. Піші бажаючі теж можуть, що ні будь подряпати, але простіше перелізти через паркан і без шуму і пилу виявитися на вашій ділянці і спробувати відкрити ворота зсередини. Для захисту від шпигунів краще, якщо у вас немає собаки, використовувати недорогі датчики руху подають сигнал або включають світло, яких розвелося зараз велике розмаїття, вони могли б включати світло, коли ви заїжджаєте або заходьте на свою ділянку.
Технічні характеристики
Артикул27240
Оновлення: 31.01.2016
Додано: 13.03.2013
Ідентифікатор: 27240

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco