Пластикові укоси

Немає в наявності
Продавець: Фрам Лайн
Пластикові укоси
Оздоблення вікон "під ключ" пластиковими укосами з утепленням. Висока якість за прийнятною ціною в Києві і київській області.Пластіковий віконний укіс найбільш відповідає за своїми характеристиками пластикового вікна. Такий віконний укіс підвищує тепло- і звукоізоляційні властивості, забезпечує довговічну експлуатацію вікна.

Гарний вид укосу забезпечує ідеально рівна поверхня. Колір укосів збігається з кольором віконного профілю. Під час експлуатації поверхню укосів не матиме плям і розлучень, які можуть виникати при фарбуванні або при контакті з водою. При необхідності укоси легко очистити від бруду і пилу.
Термін експлуатації пластикових укосів відповідає терміну служби самих вікон REHAU! Матеріал укосів - полівінілхлорид, який використовується і для віконних профілів.
Використання пластикових укосів значно скорочує час їх установки. Установка укосів виконується за один виїзд монтажників!
Орієнтовний час установки укосів для вікна складає 1.5 - 2 години! Не потрібно додаткових робіт по шпаклівці і забарвленням укосів.
Технічні характеристики
Артикул27716
Оновлення: 06.11.2013
Додано: 20.03.2013
Ідентифікатор: 27716

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Вікна, двері, балкони REHAU