Система & quotНаружние Укоси 3D Steel & quot

Немає в наявності
Система & quotНаружние Укоси 3D Steel & quot
Зовнішні укоси.
Після установки або ж заміни вікна постає питання: а що робити з яка виступила назовні монтажною піною, сколами, тріщинами? Мало того, що дорога покупка виглядає, м'яко кажучи, негарно, але є і ще одна прихована небезпека, яка в подальшому буде погіршувати характеристики вашого нового вікна. Це руйнування монтажної піни внаслідок атмосферного впливу. Монтажну піну необхідно захищати, інакше через кілька років після установки з'являться протяги і щілини. А за ними сирі укоси вже в середині приміщення.
Прагнучи за всяку ціну дістати клієнта, недобросовісні установники замовчують про обробку зовнішніх укосів і не включають її в вартість дешевого вікна. А коли у бабусі-пенсіонерки виникне питання: «А що мені робити з піною і дірками зовні?», То їй запропонують самостійно зайнятися зовнішньою обробкою.
І тут постає питання: Як захистити монтажну піну і з чого зробити зовнішні укоси? і врешті-решт Що робити?
- Можна звичайно нічого не робити: Але монтажна піна буде руйнуватися під впливом навколишнього середовища;
-Можна закрити штукатуркою і пофарбувати, але фарба буде тріскатися, а штукатурка обсипатися і згодом доведеться знову все повторювати знову;
- Є ще зовнішні укоси з пластика: але він не призначений для зовнішньої обробки, з часом він починається жолобитися, жовтіти.

Наша компанія пропонує Вам рішення вищезазначеної проблеми:
Це технологія зовнішніх укосів з оцинкованої сталі з полімерним покриттям. Як правило, білого кольору. Але можливі й інші кольори. З цього матеріалу виготовляють відливи на вікна, ковзани, жолоби на покрівлю і т.п. Даний матеріал розроблений для зовнішнього застосування.
Конструкція системи зовнішніх укосів розроблена таким чином, щоб надійно захистити монтажний шов вашого вікна від атмосферних опадів, впливу сонця.
Зовнішні укоси з того ж матеріалу з якого зроблений відлив вікна. Таке рішення дозволяє об'єднати відлив і зовнішні укоси в єдину металеву конструкцію і додати вікну закінчений зовнішній вигляд.
Ваша вигода від металевих зовнішніх укосів:
- Вам не потрібно буде щороку витрачати свій час і гроші на штукатурку і фарбування зовнішніх укосів. Зовнішні укоси ставляться один раз і не вимагають додаткових вкладень. Економте грамотно!
- Для чищення металевих укосів досить просто протерти їх вологою ганчіркою (так само як і вікно), на відміну від штукатурки. І цей комфорт буде доступний протягом всього терміну використання вікна, не вимагаючи додаткових дій (періодичної штукатурки і забарвлення). Це дійсно дуже зручно - переконайтеся самі!
- Зовнішні укоси ефективно захищають монтажну піну від руйнування, а також від впливу атмосферних опадів і сонячного світла набагато краще, ніж просто штукатурка монтажного шва. Зовнішні укоси збільшують теплоізоляційні властивості віконних швів, відповідно, Вам буде тепліше з таким вікном. Забудьте про морозах!
Такі зовнішні укоси:
- Чи не пожовтіє;
- Чи не заіржавіють;
- не відвалилося з перепад температур і в них не з'являться щілини.
- мають закінчений гарний вигляд.
Ви можете замовити металеві зовнішні укоси окремо або разом з установкою нових вікон в компанії «Пластика Вікон».
І в кінці кінців: Це красиво і елегантно! Нехай сусіди заздрять Вам!
Технічні характеристики
Артикул27996
Оновлення: 05.03.2015
Додано: 22.03.2013
Ідентифікатор: 27996

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco