Москітна сітка, Запоріжжя

Немає в наявності
Продавець: DKplast
Москітна сітка, Запоріжжя
Москітна сітка - це абсолютно нешкідливий і ефективний спосіб захисту приміщень від непрошених гостей ос, комарів і мух, а також захист від тополиного пуху, від попадання в приміщення сторонніх предметів (наприклад, сигаретних недопалків з верхніх поверхів), захист від падіння з вікна домашніх тварин і предметів, частковий захист від снігу, пилу і крапель дощу.
Матеріали, з яких виготовлена ​​москітна сітка, стійкі до впливу погодних умов і перепадів температур. Варіанти кріплення москітної сітки дозволяють легко зняти конструкцію на зиму або під час прибирання. Москітну сітку можна встановити в міській квартирі, на балконі, в заміському будинку, на терасі. Москітні сітки можуть встановлюватися на будь-які типи вікон, балконні двері, мансарди і тераси.
Наша компанія використовує комплектуючі вітчизняного виробництва високої якості, що володіють високою міцністю і стійкістю до дії ультрафіолету. Москітні сітки нашого виробництва придатні для експлуатації за будь-яких погодних умовах. Для виробництва відбираються матеріали, що володіють високою міцністю і стійкістю до дії ультрафіолету.
профіль москітної сітки з катаного алюмінію, покритий подвійним гарячим емалюванням;
пластикові комплектуючі для москітних сіток складаються з поліаміду, який стійкий до перепадів температури і з часом не жовтіє;
полотно москітної сітки (скловолокно) файбергласс з ПВХ покриттям (якісне сплетіння волокон, пожаростойкості).

Рамкова москітна сітка.
Конструкція рамкової сітки дуже проста. Рамка складається з алюмінієвого профілю, з'єднаного між собою пластиковими куточками. Посередині встановлюється додаткова алюмінієва перемичка для запобігання деформації рамки.
Сама фібергласових сітка закріплюється на рамці за допомогою гумового шнура, що дає можливість рівномірно натягнути сітку по всій площині. Для кріплення в отворі віконної стулки застосовується комплект кріплення, що складається з двох малих і двох великих Z-подібних кронштейнів, а також двох пластикових ручок, за допомогою яких можна легко встановити і зняти сітку.
Рамкова протимоскітна система дозволяє встановити її практично на всі види пластикових вікон, не порушуючи цілісність конструкції.
Дверна москітна сітка.
Це зручний варіант захисту дверних прорізів.
Виготовляється з більш широкого, ніж для віконних сіток, профілю зі вставкою внизу для страховки від випадкового удару ногою. Конструкція кріпиться на спеціальні петлі з пружинними доводчиками, які автоматично закривають дверну сітку.
Технічні характеристики
Артикул28044
Оновлення: 08.09.2013
Додано: 22.03.2013
Ідентифікатор: 28044

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення