Захисні ролети

Немає в наявності
Продавець: Фабрика вікон
Захисні ролети
Захисні ролети - відмінне рішення для забезпечення безпеки приміщень, яке абсолютно не порушує загальний зовнішній вигляд споруд. І навіть може доповнити загальне дизайнерське рішення.

Захисні ролети виготовляються з алюмінію. Такі ролети використовуються для захисту від проникнення, збереження тепла в приміщенні взимку і захисту інтер'єру від сонячних променів. Основна перевага захисних ролетів - їх можна легко змонтувати ще на етапі будівництва приміщення. Хоча такі ролети чудово вписуються в дизайн вже оформлених фасадів. При бажанні, захисні ролети можуть монтуватися на зовнішні або внутрішні поверхні стін.

Їх основна перевага: акуратний, строгий зовнішній вигляд, економічність і універсальне застосування. Захисні ролети можуть використовуватися для захисту дверних прорізів, вікон, вітрин і навіть касових віконець. Такі ролети відмінно підходять для захисту магазинів, заміських будиночків і будь-яких приміщень, розташованих на першому поверсі. Найголовніше - захисні ролети набагато практичніше і корисніше віконних решіток. Адже використовувати ролети можна вночі, а вдень ніщо не буде перекривати огляд.

Як правило, захисні ролети діляться на:

- захисні ролети для вікон і дверей
- гаражні ролети
Технічні характеристики
Артикул31825
Додано: 12.05.2013
Ідентифікатор: 31825

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Вікна, двері, балкони REHAU