Гаражні секційні ворота

Немає в наявності
Продавець: КОХАН
Гаражні секційні ворота
Гаражні секційні ворота - це сучасна високотехнологічна рухома конструкція, призначена для установки в отвори невеликих і середніх розмірів (шириною від 2000 до 5000 мм, висотою від 2000 до 5000 мм).Полотно воріт складається з горизонтально розташованих сендвіч-панелей, які виготовляються на автоматичних лініях європейського виробництва. Вони являють собою два сталевих листа, заповнених пінополіуретаном. Сталеві аркуші не завальцьовані один з одним, завдяки чому не утворюється «місток холоду» і запобігає промерзання воріт на стиках. Сендвіч-панелі з'єднані між собою спеціальними петлями, кріплення яких посилені сталевими пластинами, що забезпечують підвищену міцність з'єднань і збільшують жорсткість і взломоустойчивость конструкції воріт. Для забезпечення герметичності з'єднання панелей на їх стиках встановлений Негігроскопічний ущільнювач - енергофлекс.
Направляючі закріплюються всередині приміщення до стін зліва і праворуч від отвору, а горизонтальні ділянки кріпляться паралельно стелі. Система урівноваження полотна воріт встановлюється вертикально уздовж напрямних. Під час відкриття полотно воріт піднімається по напрямних вгору уздовж одвірок під стелю за допомогою роликової системи, повністю звільняючи отвір. Це суттєво економить простір гаражного приміщення і території навколо нього.
Промислові секційні ворота встановлюються в отвори промислових об'єктів - виробничих, складських, торгових, офісних та інших приміщень з великою інтенсивністю руху автотранспорту. Вони складаються з трьох основних елементів: полотна, системи направляючих та торсіонного механізму. Полотно воріт може бути виконано з сендвіч-панелей, панорамних панелей і може бути комбінованим. Ворота можуть бути виготовлені з 11 типами підйому, які підбираються залежно від конструкції одвірок і стелі, а також інших архітектурних особливостей приміщення.
Промислові секційні ворота мають підвищену зносостійкість і витримують великі навантаження, так як розраховані на високу інтенсивність експлуатації та довгострокову безперебійну роботу (до 100 тисяч циклів відкривання / закривання).
Секційні гаражні ворота

Секційні гаражні ворота поєднують в собі конструктивну гнучкість і можливість виготовлення гаражних воріт різних розмірів з неперевершеною функціональністю. Функціональність секційних воріт легко нарощується за допомогою додаткових модулів, таких як автоматичні підйомники або пульти дистанційного керування.

пристрій воріт

Основна компонента, з якої виготовляються гаражні ворота - це Полотно. Полотно складається із секцій товщиною по 45 мм, які з'єднані між собою петлями.
Сталева оцинкована поверхня надає кожній секції і конструкції воріт для гаража жорсткість і надійність, а внутрішній термоізоляційний шар зберігає тепло в гаражі.
Полімерне покриття металевої поверхні має антикорозійні властивості і надійно захищає метал воріт для гаража від руйнівного впливу несприятливих природних факторів.
Завдяки секционному пристрою, полотно гаражних воріт при відкриванні піднімається вгору по Г-подібним напрямних і зручно влаштовується під стелею автомобільного гаража в горизонтальному положенні.

переваги воріт

Вам не доведеться виходити з Вашого комфортабельного автомобіля ризикуючи потрапити під дощ, для того, щоб розкрити гаражні ворота, і більш того - Вам не доведеться навіть зупинятися перед воротами гаража. Адже зона дії пульта управління відкриває і закриває гаражні ворота складає близько 100 метрів.
Простір під стелею гаража, куди переміщуються гаражні ворота (а точніше полотно цих воріт для гаража), зазвичай виявляється вільним від елементів ландшафтного дизайну у вигляді улюбленого фікуса в горщику, там не грають діти і не влаштовуються на відпочинок домашні тварини. Така конструкція воріт для гаража також суттєво економить простір перед гаражем і вздовж стін гаража.
Незважаючи на гадану елегантну крихкість, секційні гаражні ворота надійно захистять ваше майно від зазіхань.
Секційні гаражні ворота ідеально підходять для збереження тепла в опалювальному гаражному приміщенні. Еластичні ущільнювачі по периметру полотна служать надійної герметизації отвору.
Легко вписуються в проріз будь-якого розміру, задовольняють найвишуканіший смак в плані дизайну і різноманітності забарвлень секційного полотна.
Захист від падіння полотна гаражних воріт, від защемлення пальців, від порізів - ось далеко не повний список комплексних заходів безпеки, які розробили конструктори фірми "Алютех" (найбільшого виробника комплектуючих для виробництва гаражних воріт), для того, щоб наші покупці насолоджувалися експлуатаційними характеристиками воріт для гаража без проблем.
Автоматика (електропривод) гаражних воріт при зустрічі з перешкодою (будь то людина, автомобіль, або тварина) піднімає гаражні ворота вгору і зупиняється в очікуванні повторного сигналу закривання. На випадок аварійного відключення електрики існує можливість управління гаражними воротами в ручному режимі.
Безшумне плавне відкриття і закриття гаражних воріт, надійність нержавіючої зносостійкої фурнітури, можливість вбудовування в полотно гаражних воріт светопропускающих вікон - всі перераховані вище достоїнства дозволяють без роздумів робити вибір на користь секційних автоматичних воріт для гаража.
Технічні характеристики
Артикул31863
Оновлення: 21.08.2020
Додано: 13.05.2013
Ідентифікатор: 31863

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco