Антимоскітна сітка

Немає в наявності
Продавець: КОХАН
Антимоскітна сітка
Антимоскітна сітка чудово вирішує основну задачу: не пропустити нічого зайвого в квартиру, починаючи від власне комарів і закінчуючи тополиним пухом і сміттям з розташованих вище поверхів. Сітка легко виймається з рамки, її можна мити і чистити в домашніх умовах.
Як відомо, будь-яку проблему простіше запобігти, ніж усувати її наслідки. Використовуючи антимоскітну сітку, ви можете забути про хімічні засоби боротьби з вошами і комарами, адже такі кошти боряться з наслідками проникнення мошкари і комарів до Вашої оселі, а антимоскітна сітка запобігає проникненню! Крім того для збільшення ефекту від застосування хімікатів Ви можливо закриваєте вікна, тим самим позбавляючи себе припливу свіжого повітря в спекотний день або задушливу ніч. Подбайте про здоровий сон - поставте москітну сітку і Ваші вікна залишаться відкритими!

варіанти кріплень

Пропонуємо на ваш вибір три різні варіанти антимоскітних сіток відрізняються способом кріплення:
Сітка з кріпленням на петлях
Ідеально підходить для установки в отвори дверей, дозволяє швидко відкривати і закривати отвір антимоскітної сіткою, не роблячи при цьому демонтажу сітки. Сітка на петлях відкривається за тим же принципом, що і будь-які двері - обертаючись на петлях навколо однієї з бічних сторін.
Сітка з кріпленням на коробочках

Відрізняється простотою конструкції, а значить легка в експлуатації. Її можна зняти як з вулиці, так і зсередини приміщення. Для зняття з боку вулиці на рамці противомоскитной сітки зроблені спеціальні ручки.

Сітка з металевим кріпленням

Фіксація сітки здійснюється гнучкими металевими язичками зсередини приміщення. Зовні зняти таку сітку можна, що робить її практичною для застосування на перших поверхах будівель. При закритому вікні зняти таку сітку не пошкодивши її практично неможливо.
виробництво
Комплектуючі для антимоскітних сіток виконані з високоякісних матеріалів:
профіль москітної сітки з міцного алюмінію, покритий подвійним емалюванням
всі пластикові комплектуючі для антимоскітних сіток складаються з поліаміду, він стійкий до перепадів температури, і з часом не жовтіє
полотно антимоскітної сітки (виконано зі скловолокна) з ПВХ покриттям (якісні волокна, стійко до займання).
Виробництво москітних сіток тм Корса проводиться на спеціалізованому обладнанні, що дозволяє точно витримати розміри відповідно віконного або дверного отвору, що виключає проникнення мошкари в Ваш будинок.
Технічні характеристики
Артикул31869
Оновлення: 21.08.2020
Додано: 13.05.2013
Ідентифікатор: 31869

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT