Альтернатива металевим грат і ролет - захисна тоніровква

Немає в наявності
Продавець: Нехристов
Альтернатива металевим грат і ролет - захисна тоніровква
Захисна тонування стекол - сучасна альтернатива металевим ґратам, важким металевим ролетів. Захисна тонування стекол екологічна, економна, ефективна. Що являє собою захисна тонування стекол?

Захисна тонування - це нанесення на поверхню скла спеціальної полімерної плівки, званої захисної тонировочной плівкою. Особливі властивості такої плівки дозволяють додати склу властивості ударостойкости, безосколочності, вогнестійкості, вибухобезпеки.

Захисна тонування використовується для підвищення міцності стекол в житлових приміщеннях, в комерційних будівлях, офісах, в банках і операційних касах. Залежно від необхідного класу захисту можуть використовуватися спеціальні захисні скляні конструкції з використанням різних видів захисної тонировочной плівки.

У чому перевага захисної тонування перед традиційними гратами?

Металеві грати на вікнах і дверях здаються надійною перешкодою зловмисникам, вандалам. Однак, захищаючи віконний або дверний проріз, такі грати не захищають саму поверхню скла: кинутий камінь здатний розбити скло і нанести травми або порізи людям, що знаходяться всередині.

До того ж, решітки на вікнах можуть стати перешкодою для евакуації людей під час пожежі. Навіть якщо ґрати не глуха і може бути відкрита, на пошук ключа від замка можуть піти дорогоцінні секунди, які і так на рахунку.

На відміну від грат, захисна тонування не створює подібних проблем. Зсередини скло з нанесеною захисною плівкою легко видавлюється цілим з отвору або при необхідності розбивається, не створюючи при цьому перешкод для евакуації людей. У свою чергу, зовні захисна плівка надійно охороняє поверхню скла від руйнування в разі потрапляння каменів, палиць, інших важких предметів.

Скло з нанесеною захисною плівкою не розбивати, а може лише тріснути в місці пробоїни. Осколки скла міцно закріплені на еластичною і міцною плівці, а тому не розлітаються і не завдають шкоди. У разі, якщо все ж зловмисникам вдалося зруйнувати скла, то розмір пробитого отвору дорівнює розміру знаряддя: щоб зловмисник проник всередину такого отвору мало.

Розбивання скла із захисною тонуванням займає багато часу, супроводжується значним шумом. Це допоможе виявити зловмисника і вчасно викликати наряд міліції. Крім того, перспектива надовго «застрягти» з таким склом відлякає більшість зловмисників.

Як виконується захисна тонування стекол?

Захисна тонування стекол виконується за допомогою спеціального класу тонувальних плівок - захисних тонувальних плівок. Такі плівки мають складну структуру з декількох шарів поліестеру, ламінуючого складу, інсталяційного клею. Для підвищення міцності плівки, шари поліестеру металлизируются різними видами металів.

Захисна тонування стекол може виконуватися як для нових стекол, так і для стекол, що знаходяться в експлуатації - сучасні технології інсталяції дозволяють нанести плівку швидко, не порушуючи звичного ритму життя.

Захисна тонування стекол може використовуватися для самих різних будівель і приміщень: в залежності від товщини скла і нанесеною на нього плівки, укріпленого плівкою склу може бути присвоєно клас захисту по ГОСТ 51136-98 або ГОСТ 30826-2001.

Захисні тонувальні плівки для виконання захисної тонування, пропонує ПП Нехристь. Захисна тонування стекол з нашої плівкою - завжди на сторожі Вашої безпеки! Ви ще сумніваєтеся, зверніться до нас прямо зараз! І ми зможемо Вам допомогти! Хто би обережний, той озброєний!
Технічні характеристики
Артикул32196
Оновлення: 20.05.2013
Додано: 20.05.2013
Ідентифікатор: 32196

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення