Працюємо під час ВС

Сітки москітні без вихідних

Немає в наявності
Продавець: Київські вікна
Сітки москітні без вихідних
ХЧеловечество перемогло чуму, силу тяжіння і зимовий холод, але є ще один невидимий ворог, проти якого ми практично безсилі. Цей ворог готовий полює на нас і вдень, і вночі, підстерігає нас тоді, коли ми найменше його очікуємо і завжди нападає з сліпого кута, вгризаючись в нас, п'є нашу кров, і змушує втрачати сон і спокій.

Ми, зрозуміло, говоримо про комарів. На дачах справа ще складніше, адже крім комарів там ще зустрічаються і москіти з оводами: укуси перших можуть переносити хвороби, а друге - просто жахливо болючі.

Москітні сітки компанії "Вікна Експрес" зупинять навіть навала шершнів, якщо таке трапиться. Більш того, весняний пух і вуличний пил також можуть зіпсувати день людям, важко їх переносять - москітна сітка може затримувати і їх.

Виготовлення та встановлення москітних сіток нашими майстрами займає лічені хвилини завдяки злагодженості робочих команд і отработанности процедури. Виходячи з необхідного розміру, шматок сітки просто відрізається від рулону і закріплюється в рамі. Після цього рама встановлюється на Ваше вікно. Ці рами легко знімаються і миються, що рекомендується робити час від часу. Хоч на вигляд вони тендітні, насправді добре пручаються як високим, так і низьким температурам, а також вітрі і навіть урагану.
Пропонуємо супер умови з виготовлення та встановлення москітних сіток.
Без попередньої оплати.
Для оптових клієнтів - суперціна - 175 грн за сітку. При цьому сітка виготовляється з імпортних комплектуючих із гарантією 2 роки.

При бажанні - замір в будь-якій точці Києва та області. Доставка - з 9 до 20 годин без вихідних.

Телефонуйте нам прямо зараз!
Технічні характеристики
Артикул32796
Оновлення: 04.04.2023
Додано: 06.06.2013
Ідентифікатор: 32796

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення