Пульти для автоматичних воріт (Київ).

Немає в наявності
Продавець: Кірєєв А.
Пульти для автоматичних воріт (Київ).
Пульти для автоматичних воріт. Пропонуємо пульти для воріт від різних виробників. У нас, ви можете придбати пульти для автоматичних воріт: Nice, Marantec, Came, Roger, Doorhan, Ditec, Faac, Gant, Genius, Hormann, Liftmaster, Life, Motostar, Sommer, BSM, Radio, Elmes, Beninca, An Motors, Somfy, Tau, GSN, Satel, Intro, Intro-2, Скетч, а також, пульти для воріт оснащених іншим радіоуправлінням. За відсутності маркіровки, допоможемо визначити модель вашого пульта по опису або зображенню.
Виконуємо установку управління воротами, з автоматикою різних виробників, на один пульт управління. Здійснюємо доставку на і виконуємо програмування пультів в приймач блоку управління воротами. Також, виконуємо ремонт, обслуговування і налаштування автоматичних воріт, роллет і шлагбаумів. Працюємо з організаціями і приватними особами, за безготівковим і готівковим розрахунком.
Замовити пульти для воріт або отримати детальнішу інформацію, ви можете подзвонивши нам по телефонах, які вказані в контактній інформації.
Технічні характеристики
Артикул34438
Оновлення: 16.05.2022
Додано: 18.07.2013
Ідентифікатор: 34438

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco