Ремонт шлагбаума, Київ

Немає в наявності
Продавець: Кірєєв А.
Ремонт шлагбаума, Київ
Виконуємо ремонт шлагбаумів, а також сервісне і технічне обслуговування шлагбаумів, в Києві і Київської області. Можемо запропонувати вам, ремонт шлагбаумів: Came, Doorhan, Nice, Ditec, Faac, Gant, An Motors, Beninca, Baisheng, BFT, Genius, Liftmaster, Life, Elka, Marantec, Sommer, Tau, BSM, а також, ремонт шлагбаумів інших виробників.
Як правило, ремонт автоматичних шлагбаумів проводиться на місці, при першому виїзді майстра. Винятки становлять випадки, коли потрібна діагностика в сервісному центрі, на спеціальному устаткуванні. За відсутності можливості виконання ремонту шлагбауму при першому виїзді, проводитися діагностика несправності і виявлення проблемних деталей, що підлягають заміні. Вартість виїзду на об'єкт і діагностики несправності, складає 200 гривень. У випадку, якщо ремонт шлагбауму виконується відразу на місці, вартість діагностики, входить у вартість ремонту. Мінімальна вартість ремонту, складає 400 гривень. Також, виконуємо підключення і налаштування додаткових пристроїв управління, безпеки і сигналізації. Програмуємо в систему управління нові пульти і видаляємо з пам'яті загублені брелки.
Працюємо за готівковим і безготівковим розрахунком. Для здобуття додаткової інформації, ви можете звернутися по телефонах, вказаних в контактній інформації.
Технічні характеристики
Артикул34444
Оновлення: 16.05.2022
Додано: 19.07.2013
Ідентифікатор: 34444

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Ролети з теплим коробом GANT