Сітки москітні тип «Ролетні».

Немає в наявності
Продавець: Сєріков А.І.
Сітки москітні тип «Ролетні».
Ролетних (рулонний) москітна сітка - оптимальне рішення для вікон, легко згортається в рулон, поміщений в декоративний короб.
Москітні сітки на вікна роллетного типу захистять вас не тільки від комах, але і від пилу, частинок сміття, крапель дощу і ранкової роси, а так само можуть виступати перешкодою для домашніх тварин. Ролетні антимоскітні системи створять всередині вашого будинку атмосферу комфорту і затишку, а також видимість закритого простору.
Ролетні москітні сітки встановлюються в віконну раму або у віконний отвір. Зашторювати вона за допомогою механізму, який скручує москітну сітку в рулон.
Механізм для скручування сітки є простим, зручним і надійним в користуванні, що гарантує довгу роботу роллетной москітної сітки. Для того щоб закрити віконний отвір роллетной сіткою необхідно лише потягнути за спеціальний шнурок після чого зафіксувати рейку в нижній частині напрямних пріфілей. Для скручування москітної сітки в рулон, необхідно лише зняти рейку з засувок і сітка сама почне скручіватся в рулон. Важливою особливістю роллетной сітки є наявність так званого гальма який забезпечує плавне і повільне скручування москітної сітки в рулон.
Особливо рекомендується установка сіток ролетних типу на вікнах і балконах, де треба часто поливати квіти (щоб кожного разу не виймати рамкову сітку).

Переваги ролетних антимоскітної системи:
Зручність і простота в експлуатації (безшумна робота, не треба знімати на час холодного періоду року, не заважає відкриванню вікон);
Естетичний зовнішній вигляд (мало помітна як всередині, так і зовні приміщення);
Довговічність і надійність роботи механізмів (бічні напрямні та алюмінієвий короб, який охороняє вал з сіткою від перепаду температур, вологи, пилу і т.п.);
Функціональність (автоматична фіксація, регулювання натягу сітки);
Широкий діапазон застосування (установка на різні типи вікон: дерево, металопластик, алюміній);
Різні варіанти монтажу (на раму вікна, в отвір, на отвір).
Технічні характеристики
Артикул35823
Оновлення: 15.10.2013
Додано: 15.10.2013
Ідентифікатор: 35823

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
vikna.ua