Офісні перегородки

Немає в наявності
Продавець: ЕНЕРГО-ОКНА
Офісні перегородки
Енерго-Вікна пропонує різні офісні перегородки, як з металопластику, так і з алюмінію.
Офісні перегородки з металопластику, в основному, використовуються при невеликих габаритах приміщення, їх висота, як правило, не повинна перевищувати 2,3 м для уникнення сильної вібрації конструкції при відкриванні-закриванні дверей. Основною перевагою є їх більш низька ціна по відношенню до перегородок з алюмінію.
Алюмінієві офісні перегородки відрізняються своєю міцністю, довговічністю і вогнестійкістю. Їх можна використовувати при будь-яких габаритах приміщення. Широко застосовуються в різних торгових і розважальних центрах. У своєму роді вони практично незамінні завдяки своїй надійності і абсолютної стійкості до впливів будь-яких зовнішніх факторів. Крім того вони не потребують будь-якого додаткового зовнішнього посилення. Також мають високу шумоізоляцію і мають багатий стильний вигляд. На сьогоднішній день перегородки з алюмінію — найкраще поєднання надійності та дизайну.
Наша компанія пропонує перегородки в будь-якому кольорі і будь-яким заповненням (скло, склопакет, сендвіч-панелі, ДСП, а також склопакети з вбудованими жалюзі). Ми готові виготовити і встановити в найкоротші терміни.
Технічні характеристики
Артикул36507
Оновлення: 08.02.2018
Додано: 09.12.2013
Ідентифікатор: 36507

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco