Укоси будь-якої складності, також укоси Danke.

Немає в наявності
Продавець: Комфорт Студія
Укоси будь-якої складності, також укоси Danke.
Обробка укосів вікон і дверей є важливим і навіть обов'язковою чинником в ході встановлення металопластикових конструкцій. Крім естетичного властивості укоси мають ряд надцінних функцій. Після установки вікна вони надійно захищають монтажні шви від вологи і ультрафіолету, служать відмінною шумо- і теплоізоляцією, і, що важливо, запобігають запотівання вікон.
Обробка укосів має на увазі під собою ряд будівельно-оздоблювальних робіт, які дозволяють повноцінно здійснити всі регламентовані виробником функції вікна. Так, наприклад, сонячне світло руйнує структуру піни в монтажних швах, вона темніє і стає пухкої. Це призводить до утворення щілин між віконною конструкцією і стіною, тим самим знижуючи теплоізоляцію. Саме тому установку зовнішніх укосів краще здійснювати відразу. Але і благоустрій внутрішніх укосів відкладати не варто.
Обробка укосів проводитися шляхом застосування різних технологій. Вони порівнюються між собою за якістю, тривалості використання і, безумовно, за ціною. Щоб допомогти розібратися в різноманітності вибору, нижче розглянемо докладніше види існуючих укосів.
Технічні характеристики
Артикул36910
Оновлення: 14.02.2014
Додано: 17.01.2014
Ідентифікатор: 36910

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення