Світлопрозорі фасадні смстеми

Немає в наявності
Продавець: КТБ-ГРУП
Світлопрозорі фасадні смстеми
Світлопрозорі фасадні системи дозволяють втілити у життя усі ваші ідеї та зробити фасад будинку таким, яким ви завжди мріяли. При цьому, такі системи будуть відповідати усіх технічним вимогам, до дасть вам змогу не хвилюватися за вашу безпеку т за довговічність такого фасаду.
Світлопрозора фасадна система поєднує в собі алюмінієві профілі та світлопрозорі матеріали. Монтаж такої системи здійснюють спеціалісти компанії KTB Group.
Основна причина популярності світлопрозорих фасадів з алюмінію проста - це їх надзвичайна практичність. Фасадне скління чудово замінює звичайні стіни, так як по теплоізоляції нічим їм не поступається. Та й взагалі, світлопрозорий фасад з алюмінію являє собою повністю герметичну і теплу конструкцію.
Світлопрозорі фасади з алюмінію володіють прекрасними характеристиками міцності. Вони вкрай стійкі до вітрових навантажень і їх можна монтувати на великих висотах. Крім цього, вони дають можливість використання великогабаритних склопакетів, які неможливо застосовувати у звичайній віконній системі.
Що стосується архітектурних і дизайнерських якостей алюмінієвих світлопрозорих фасадів, то вони також на висоті. Фасади вельми витончені - видима ширина профілів мінімальна (найбільше значення досягає 50 мм). Технічні характеристики профілів дозволяють виготовляти фасади будь-яких форм, аж до наявності похилих площин.
Пропонуємо 3 види засклення стійко-ригельної системи: класичний, напівструктурний та структурний.
Технічні характеристики
Артикул38140
Оновлення: 24.07.2019
Додано: 09.04.2014
Ідентифікатор: 38140

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентильовані фасади
60 $
Ролети з теплим коробом GANT