Ковані ворота, хвіртки

Немає в наявності
Продавець: I-deal
Ковані ворота, хвіртки
Ковані вироби - це один з напрямків нашої компанії.

Без сумніву ковальсько-художній прокат, а також ковані елементи є чудовою прикрасою будь-якого металевого виробу, будь то ворота з хвірткою, сама огорожа або ворота, паркан або перила.

При виробництві орнаменту кованого виробу нами використовуються стандартні ковані елементи, які виконані на сучасному і високотехнологічному обладнанні, а також ковані елементи, які виготовляються ковалем за спеціальними індивідуальними шаблонами. Це сприяє створенню високохудожніх кованих виробів, причому, по абсолютно доступними цінами.

При здійсненні вибору орнаменту конкретного кованого виробу Ви просто можете скористатися нашими основними моделями або скласти орнамент самостійно, при цьому скориставшись допомогою наших майстрів, а також каталогом кованих елементів.

Останнім часом ковані вироби все частіше і частіше в більшості своїй застосовуються для прикраси інтер'єрів. Це може бути ковані меблі, каміни та їх приналежності, огородження сходових маршів і багато іншого. Але не варто забувати, що ковані вироби, крім прикраси інтер'єрів, можуть носити і практичний характер, в тому числі - захисний або захисний.
Технічні характеристики
Артикул40171
Оновлення: 15.08.2014
Додано: 15.08.2014
Ідентифікатор: 40171

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення