Грати на балкони і вікна

Немає в наявності
Продавець: Сорочан О.М.
Грати на балкони і вікна
Така продукція вставляється в віконні отвори з метою захисту приміщення від вторгнення сторонніх осіб, оскільки вона міцна, але в той же час прикрашає будинок і віконний отвір. Особливою популярністю користується у мешканців багатоповерхівок, які живуть на перших поверхах, а також в приватному секторі.
Правильний монтаж нашої продукції на вікна магазинів, квартир, офісів запобіг вчинення безлічі крадіжок, оскільки на перших поверхах за статистикою крадіжки найчастіше відбуваються через вікна. Грати виготовляються з металевого міцного прута, яка не піддається деформації.
Слід зауважити, така продукція перепилювати спеціальним обладнанням, але навряд чи злодій буде носити при собі важке і складне устаткування. Крім того, без шуму не обійдеться, що є вкрай небажаним для злодія. В наші часи такі вироби виконують і охоронну, і декоративну функції. Великий вибір візерунків сприяє втіленню в життя будь-якої вашої ідеї.
При добірці дизайну, треба вибрати оптимальне поєднання естетики і її захисних характеристик. Металеві прути не повинні повністю перекривати вид з вікна, але також вони повинні розташовуватися так, щоб не дати можливості грабіжникові прослизнути крізь них, проникнувши в приміщення. Якщо така продукція встановлена ​​фахівцями з технології, то знімається вона тільки за допомогою спеціального інструменту. На сьогоднішній день ми реалізуємо найрізноманітніші варіанти такого захисту: дуті, вигнуті, каплевидні і інші види.
Зрозуміло, будь-які вироби з металу, аж до самого твердого і міцного металу, перепилювати або виламуються. Тому говорити, що ця продукція гарантує захист квартири від проникнення зовні, не можна. Метою установки - це на тривалий період часу затримати злодія на підході до вашій квартирі або зовсім відлякати його, оскільки навряд чи він буде мати достатньо часу для боротьби з такими виробами. При установці в житлове приміщення необхідно враховувати техніку пожежної безпеки. Якщо в кімнаті планується кілька конструкцій з металу, то необхідно щоб хоча б одна мала відкривання зсередини, оскільки такі засоби захисту часом грають злий жарт з тими, хто їх встановив. При виникненні пожежі вони не дозволять власникові евакуюватися. Для того, щоб зробити їх відкриваються, тягне за собою подорожчання конструкції, але забезпечують більшу безпеку. Вибір, як завжди, за Вами.
Технічні характеристики
Артикул41331
Оновлення: 06.10.2021
Додано: 24.10.2014
Ідентифікатор: 41331

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення