Профіль для скляних перегородок

Немає в наявності
Профіль для скляних перегородок
Скляні перегородки набули особливої ​​популярності в наші дні завдяки світлопрозорості і естетичному зовнішньому вигляду. Вони витончено поділяють офісне або торговий простір. Для сучасного торгового центру скляні огорожі стали незамінним способом організації торгового простору. Центр Комплектації Фасадів виробляє алюмінієвий анодований профіль для перегородок зі скла декількох видів.
Види профілів для огорож з цільного скла:
• П-профіль - це найпростіший вид системи профілів. Являє собою два П-подібних алюмінієвих швелера. Обидва швелера мають захисно-декоративне анодне покриття. Один має розміри 20х20х20 мм, інший 36х20х36 мм. Менший - кріпиться до підлоги, більший - до стелі. Монтаж відбувається таким чином: скло заводиться спочатку в верхню напрямну, потім опускається в нижню. Після цього по обидва боки конструкція ущільнюється спеціальним EPDM ущільнювачем (колір ущільнювача чорний або сірий). Даний варіант дозволяє працювати зі склом 8 і 10 мм за рахунок підбору різного ущільнювача.
Обмеження застосування в такій системі: вбудовувати відкривання доводиться за допомогою додаткових профілів. Ця система підтримується на складі Центру Комплектації Фасадів.

• Затискною профіль - універсальний варіант для цельностеклянной перегородки, також званий клемний. Має кілька конструктивних видів. Загалом представляє -о знову, яка кріпиться до підлоги і стелі. На цю основу встановлюється затискач (клема) для скла. Скло заплавляются в клему, затягується, і потім встановлюють декоративні кришки. На складі підтримуються кришки в анодируваному покритті. При бажанні їх можна забарвити в будь-який колір. При такій системі скло надійно зафіксовано з затиску, тому в отвір можна встановлювати двері (на маятникової фурнітурі). Більш детально про затискної профіль для перегородок читайте в розділі «клемних профіль».
При виборі профілів для перегородок, особливо скляних, не варто орієнтуватися тільки на ціну. Очевидно, що ціна П-образного профілю істотно нижче, ніж ціна зажимного. Однак даний вид підійде тільки для глухих конструкцій або конструкцій, де система відкривання не прив'язана до скляної перегородки. Ціна зажимного вище, але така перегородка може мати маятникову скляні двері.

Дізнатися ціни на профілю для скляних перегородок, а також отримати якісну консультацію ви можете за телефоном або в нашому офісі за адресою: м.Харків, проспект Леніна, 25.
Технічні характеристики
Артикул41814
Оновлення: 21.02.2020
Додано: 25.11.2014
Ідентифікатор: 41814

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення