Грати розсувні Prof на двері

4 600 грн замовити
Ціна за м2.
 4 (4 голоси)
+380 67 900 XX XX +380 67 900 4056
Київ
Продавець: Професіонал-М
Грати розсувні Prof на двері
Professional-M виготовляє якісні розсувні решітки типу банківських захисних систем. Завдяки своїй конструкції і матеріалами решітки Prof відрізняються міцністю і довговічністю. Вони є надійним захистом для металопластикових та алюмінієвих дверей. Грати практично не помітні у відкритому стані.

Розсувні решітки Professional-M мають ексклюзивну конструкцію. На відміну від розсувних решіток в Україні стійки решітки виконані не зі смуги, а з замкнутого сталевого профілю. Така конструкція має ряд переваг. Грати Prof мають гарний презентабельний вигляд. Вони будуть прикрасою як для приватного будинку, так і офісу та інших приміщень, які потребують охорони. Решітка не має потертостей від "повзунів" та інших дефектів фарбування. Решітка має товщину 40 мм, що дозволяє технологічно встановлювати в них будь-які врізні замки (а їх кілька видів) за Бажанов замовника. При необхідності, Звичайно, можна закривати на навісний замок. Такоже можлива установка підйомного порога. Застосовується полімерно-порошкове фарбування. Колір за Бажанов замовника.

Конструкція решітки Professional-M є красивою и одночасно міцною, что дасть Вам гарантію безпеки. Играть Prof виготовляють на сучасности обладнанні в Терміни від 7 днів. Вісокопродуктівна технологія виготовлення дозволяє надаті Замовнику відмінну якість за прийнятною ціною за індівідуальнімі розмірамі дверного відчиню. Наш менеджер із задоволений підкаже вам оптимальний конструкцію для вашого прорізу.
Наявність дилерів і установників по всій Україні.

Для магазинів і вторинних вікон діє спеціальна пропозиція.
Технічні характеристики
Артикул41985
Оновлення: 26.04.2024
Додано: 11.12.2014
Ідентифікатор: 41985

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Л
Заказывал решетки, понравилось, не очень быстро, но качество понравилось
16 груд. 2014 р., 12:14
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Дивитись весь прайс-лист компанії Професіонал-М - 10 позицій

Інші пропозиції товарів і послуг