Москітна сітка на вікна та двері в Одесі

Немає в наявності
Продавець: Бондаренко П.Г
Москітна сітка на вікна та двері в Одесі
Москітна сітка на вікна та двері в Одесі

Ви втомилися прокидатися вночі від комариного писку і проводити дорогоцінний час, відведений на сон, в спробах піймати підступного кровососа? В цьому випадку антимоскітна сітка Вам просто необхідна.

Крім того, москітні сітки мають ряд переваг щодо інших засобів захисту від комах: на відміну від всіляких репелентів і рідин проти комарів, москітні сітки абсолютно безпечні, не містять шкідливих речовин і можуть використовуватися цілодобово.

Москітна сітка є незамінною в дитячій кімнаті - теплими літніми ночами Ваш малюк буде спати солодко і спокійно навіть при відкритих вікнах.

Якщо Ваш будинок розташовується на вулиці зі жвавим автомобільним рухом, Вам добре знайомі непривабливі підвіконня, покриті брудом і пилом. Москітна сітка затримує велику частину вуличного пилу, завдяки чому повітря в будинку буде чистіше.

Не менш корисною москітна сітка буде і для алергіків, яким більше не потрібно щільно закривати вікна під час активного цвітіння тополь та інших рослин, що викликають неприємні прояви алергії.
Технічні характеристики
Артикул43439
Оновлення: 16.12.2017
Додано: 01.04.2015
Ідентифікатор: 43439

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг