Працюємо під час ВС

Ворота

Немає в наявності
Продавець: Віконце
Ворота
Секційні ворота - це ворота, автоматично складаються під стелю. Такі ворота називаються секційними, тому що складаються з секцій, які легко і швидко складаються. Секційні ворота відкриваються плавно і безшумно, при відкриванні не вимагають додаткового місця і компактно розташовуються усередині.
Секційні ворота є одним з найбільш поширених типів воріт, мають широке застосування. Вони можуть встановлюватися в приватних будинках, підземних гаражах і паркінгах, на промислових об'єктах, автомийках і автосервісах. При цьому вони прекрасно підкреслюють архітектуру будь-якої будівлі.
Ворота розраховані на 25000 циклів підйомів-опускань. При використанні воріт до 7 разів на день їх гарантійний ресурс не менше 10 років. При необхідності більш інтенсивної експлуатації воріт, можна оснастити їх пружинами з ресурсом до 100тисяч циклів.
Переваги секційних воріт очевидні - система не вимагає багато місця. Вони стійкі до злому: досягти цього дозволяє жорсткий каркас воріт, виготовлений з оцинкованої сталі. Управляти воротами можна вручну або за допомогою електроприводу з використанням пульта стаціонарного або дистанційного керування.
Одним з найважливіших елементів в воротах є автоматика, яка зробить експлуатацію максимально комфортним і безпечним (фотоелементи, сигнальні лампи, пульти дистанційного керування).
Технічні характеристики
Артикул44038
Оновлення: 24.12.2018
Додано: 21.05.2015
Ідентифікатор: 44038

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT