Вентильовані фасади Біпос-Будсервіс

Немає в наявності
Вентильовані фасади Біпос-Будсервіс
Вентильовані фасади виробництва компанії Біпос-Будсервіс відповідають технічним стандартам і покликані вирішувати архітектурні завдання будь-якої складності.
Навісні фасадні системи використовуються як в будівництві нових будівель, так і при реконструкції існуючих.
Вентильовані фасади широко застосовуються для облицювання адміністративних, бізнес і торгово-розважальних центрів, лікарень, АЗС, житлових, спортивних, рекреаційних комплексів і транспортних терміналів (аеропорти, залізничні та автовокзали).
Вентильований фасад - це ідеальне будівельне рішення для обробки фасаду будівлі. За допомогою вентильованого фасаду можна поліпшити безліч технічних характеристик (тепло- і звукоізоляцію, довговічність, надійність, пожежну безпеку) і зробити будинок яскравим і неповторним.
Система навісного вентильованого фасаду (НВФ) складається з:
-шар утеплювача (визначається теплотехнічними розрахунками та ДБН України);
-несущей конструкції системи - може бути виконана з алюмінієвих сплавів, оцинкованої сталі, нержавіючої сталі та ін.;
-Зовнішнє облицювання фасаду, яке може бути виконано з різних матеріалів: граніту, мармуру, онікса, пісковика, вапняку та іншого натурального каменю; фіброцементних плит; касет з алюмінієвого або композитного листа; фіброцементного сайдінга, керамогранітних і керамічних плит.
Залежно від несучої конструкції системи і облицювального матеріалу кріплення можуть бути видимими або прихованими. Всі елементи кріплення навісного вентильованого фасаду є універсальними, що дозволяє вирішувати складні архітектурні та конструкторські задачі від класичних до ультрасучасних.
Переваги навісних вентильованих фасадів:
-висока тепло- і звукоізоляція;
-Різноманітність фактур і широка палітра кольорів оздоблювальних матеріалів;
-Необмежений можливості формоутворення фасадів;
-приховування дефектів стін, допущених при будівництві;
-вентиляція внутрішніх шарів - видалення атмосферної вологи;
-захист стіни й теплоізоляції від атмосферних впливів;
-можливість проведення обробки в будь-який час року - виключені «мокрі» процеси;
-практично не піддаються корозії;
Шари огороджувальних та утеплюючих матеріалів розташовані таким чином, що у напрямку зсередини будівлі назовні (матеріал зовнішньої стіни, утеплювач, повітряний прошарок, облицювальний матеріал) теплопровідність матеріалів та їх опір водяній парі зменшується. Таке розташування матеріалів в конструкції навісних вентильованих фасадах плюс постійний вертикальний потік повітря в повітряному прошарку дозволяє видаляти вологу з зовнішніх стін і утеплювача. Зменшення тепловтрат відбувається за рахунок ефекту «повітряної теплової завіси».
Пристрій додаткової теплоізоляції зовні краще захищає стіну від змінного замерзання і відтавання, вирівнюються температурні коливання масиву стіни, що перешкоджає появі деформацій, особливо небажаних при великопанельному житловому будівництві.
Точка роси зсувається в зовнішній теплоізоляційний шар, при цьому не потрібна додаткова пароізоляція. Якщо відбудеться відключення джерела теплопостачання при утепленні фасаду подібним способом, цегляна стіна буде остигати повільніше, ніж при внутрішньому шарі теплоізоляції такої ж товщини.
Застосування теплоізоляційного шару значно підвищують звукоізоляцію будинку, оскільки теплоізоляційні матеріали мають прекрасні звукопоглинальні властивості в широкому діапазоні частот.
Фасадні роботи є останнім етапом будівництва. Так облицювальні матеріали створюють зовнішній вигляд будь-якої житлової споруди, як наслідок, формується загальне уявлення і враження про будинок в цілому.
Оздоблення фасадів за допомогою НВФ цілком може проводитися незалежно від пори року. Облицювальні матеріали, застосовувані для обробки навісних вентильованих фасадів, виключають різні негативні наслідки від хімічного впливу.
Також варто відзначити, що вентильований фасад - найоптимальніший варіант для облицювання фасадів будівель під час проведення відновлювальних робіт або при капітальному ремонті. Якщо стіни мають якісь дефекти, то таке облицювання допоможе виправити їх або приховати.
Технічні характеристики
Артикул45645
Оновлення: 16.11.2015
Додано: 16.11.2015
Ідентифікатор: 45645

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Вікна, двері, балкони REHAU