Вентильований фасад з HPL панелей

Немає в наявності
Продавець: КТБ-ГРУП
Вентильований фасад з HPL панелей
Вентильовані навісні фасади - сучасна технологія облицювання фасаду будівлі, при якій між зовнішньої огороджувальної конструкції і стіною будівлі є вентильований повітряний шар. Назва конструкції вже вказує на його здатність забезпечити циркуляцію і підтримки повітряного потоку. Цей ефект досягається різницею температур всередині і зовні вентильованого фасаду. Завдяки повітряному потоку видаляються надлишки вологи, вставки забезпечують теплоізоляцію, а облицювання захищає від погодних проявів, оберігає стіни від передчасного руйнування.
Панелі HPL - це композитний матеріал, який був створений не так давно. Головне його завдання полягає в продовженні терміну експлуатації будівлі в самих різних кліматичних зонах, захист від атмосферного впливу, навіть найагресивніших його проявів. Матеріал має багатошарову структуру, в якій кожен шар виконує свою функцію.
Панелі досить легкі і володіють найбільшою жорсткістю серед аналогічних матеріалів. Дані панелі мають дуже міцний зв'язок між шарами. Цей фактор робить матеріал стійким до ударів, вібрацій, особливо, в місцях механічного кріплення.
Технічні характеристики
Артикул47288
Оновлення: 24.07.2019
Додано: 17.05.2016
Ідентифікатор: 47288

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентильовані фасади
60 $
Алюмінієві профілі Profilco