Москітні сітки на петлях

Немає в наявності
Москітні сітки на петлях
Протимоскітна сітка вирішує основну свою задачу: не пропустити нічого зайвого в квартиру, починаючи від комах (комарів, мух тощо) і закінчуючи тополиним пухом і сміттям з вище розташованих поверхів. Крім цієї задачі протимоскітна сітка паралельно несе в собі й інші функції – вона захищає домашніх тварин від падіння з вікна, з балкона, т. к. досить міцна.
Москітна сітка виготовляється для стандартних віконних і дверних стулок і являє собою легку конструкцію з алюмінієвого профілю, забезпечені ручками, з натягнутим комірчастим пластиковим полотном.
Рамні протимоскітні сітки легко знімаються і миються під звичайною струменем води.
Будь-які типи протимоскітних сіток забезпечують чудову видимість завдяки сірому кольору і 100% проникнення повітря без комах. Стійкі до легкої деформації і розривів. З часом колір протимоскітної сітки не змінюється і вона не обсипається.
Звичайна антимоскітна сітка складається із алюмінієвої рамки, аксесуарів (кутів, ручок, засувок, навісів тощо) і самої сітки фіберглас. Полотно сітки виготовлено на основі полімеру, і тому клітинки не розтягуються з часом. Воно не затінює світловий отвір, так що протимоскітну сітку не завжди можна відразу помітити на вікні.
Відмінною особливістю москітної сітки на петлях, як випливає з назви, це кріплення її на петлі з зовнішньої частині рами. Кріплення на петлі обґрунтовано у варіанті захисту вікна на балконі або лоджії, особливо в тому випадку, якщо за вікном розташована сушка для білизни. Навіси кріпляться до зовнішньої частини рами і відкривання протимоскітної сітки відбувається назовні. У разі необхідності виготовлення віконної сітки досить великого розміру краще використовувати інші віконні системи або дверну стулкову з профілем 17х25 як більш потужну.
Технічні характеристики
Артикул47590
Оновлення: 03.05.2020
Додано: 05.07.2016
Ідентифікатор: 47590

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення