Дверні москітні сітки

Немає в наявності
Дверні москітні сітки
Протимоскітна сітка вирішує основну свою задачу: не пропустити нічого зайвого в квартиру, починаючи від комах (комарів, мух тощо) і закінчуючи тополиним пухом і сміттям з вищерозташованих поверхів. Крім цієї задачі протимоскітна сітка паралельно несе в собі й інші функції – вона захищає домашніх тварин від падіння з вікна, з балкона, т. к. досить міцна.
Москітна сітка для дверних стулок являє собою легку конструкцію з алюмінієвого профілю, забезпечені ручками, з натягнутим комірчастим пластиковим полотном і петлями
Дану сітку як і віконну можна легко зняти і помити під звичайною струменем води. Дверна москітна сітка забезпечують чудову видимість завдяки сірому кольору і 100% проникнення повітря без комах. Стійка до легкої деформації і розривів. З часом колір протимоскітної сітки не змінюється і вона не обсипається. Дверна антимоскітна сітка складається із алюмінієвої рамки, аксесуарів (кутів, ручок, засувок, навісів тощо) і самої сітки фіберглас. Полотно сітки виготовлено на основі полімеру, і тому клітинки не розтягуються з часом. Воно не затінює світловий отвір, так що протимоскітну сітку не завжди можна відразу помітити на двері. Дверні москітні сітки в основному застосовуються для балконних дверей в комплектації з петлями або на вікна дуже великих розмірів.
Порівняно з віконної рамної системою (10х20мм) більш потужна, має більш широкий профіль і більш серйозні кріплення.
Розрахована для дверей стандартних розмірів – шириною до 1200мм.
Технічні характеристики
Артикул47591
Оновлення: 03.05.2020
Додано: 05.07.2016
Ідентифікатор: 47591

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco