Розсувні решітки на вікна та двері Чернівці

Немає в наявності
Продавець: SKYLINE
Розсувні решітки на вікна та двері Чернівці
Ґрати на вікна й двері це відмінний спосіб захисту від відкриття приміщень. Існують стаціонарні грати і вікна, що. Стаціонарні закріплюються на вікнах і після монтажу немає ніякої можливості їх відкривати що дуже не добре в плані пожежної безпеки. Які відкриваються встановлюються на вікна, двері, отвори і при необхідності їх можна легко відкрити за допомогою ключа. Вони виготовляються із високоякісної сталі за найостаннішими технологіями захисту.

Існує кілька типів запатентованих відкриваються грат, але найпоширеніший з них це розсувні. Вони непомітні в складеному стані і максимально захищають ваше майно в розкладеному.

Застосовуються для захисту житлових і нежитлових приміщень. Розсувні решітки настільки надійні що в Чернівцях їх встановлюють в банки і ювелірні магазини. Класичний зовнішній вигляд не зашкодить дизайну вашого інтер'єру і екстер'єру. Велика перевага розсувних грат в тому що вони складаються і ховаються, не займаючи місця і стають непомітними, також відповідають правилам пожежної безпеки при евакуації людей.

 Розсувні решітки можуть бути двох типів:

· Одностулкові - мають одну стулку яка прикріплена до однієї зі сторін прольоту, і закриваються протяжкой до іншої сторони, на якій закривається замок. Можна вибрати як лівосторонній закриття так і правосторонній

· Двостулкові - використовуються в тих випадках коли отвір дуже широкий і зручніше використовувати такий тип. Мають дві стулки які закріплені з боків і закрився зводяться до центру прольоту де закриваються на замок.
Технічні характеристики
Артикул47662
Артикул компаніїРаздвижные решетки Черновцы
Оновлення: 21.10.2018
Додано: 18.07.2016
Ідентифікатор: 47662

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off