Топаліт

Немає в наявності
Продавець: Холмецький С.І.
Топаліт
тм Топаліт — это подоконники с новым взглядом на интерьер и дизайн. Подоконники тм Топаліт производится с использованием высокотехнологичного оборудования. Подоконники тм Topalit классифицируются на рынке Украины как подоконники премиум категории. Подоконники Топалит: ударопрочные, долговечны, устойчивы к ультрафиолету, кратковременно держит температурную нагрузку в 180 гр. цельсия., невозможно испортить декоративное покрытие не погасшим окурком.
Остановив свой выбор на подоконниках Топаліт — вы получите багатый дизайн вашего дома. Вы будете довольны своим выбором на многие годи. Подоконник топалит не подведет. Качество это топалит произведенный в Австрии с гарантией от производителя 40-лет.
Остановив свой выбор на подоконниках Топалит — вы получите багатый дизайн вашего дома. Вы будете довольны своим выбором на многие годи. Подоконник топалит не подведет. Качество это топалит произведенный в Австрии с гарантией от производителя 40-лет. Исследования показали что подоконники Топалит обладают непревзойденной прочностью и долговечностью. Благодаря высокой устойчивости к физическим-механическим повреждениям, а так же к влаг.
Декоративное покрытие и цветовая гамма — идеальна для использования во внутренних помещениях.
Технические характеристики подоконника.
Нос подоконника имеет высоту 40мм, производят плиты 5,6 м (5600мм) глубина мин. 100мм максимум 500мм.
тм Топалит — це підвіконня з новим поглядом на інтер'єр і дизайн. Підвіконня тм Топалит проводиться з використанням високотехнологічного обладнання. Підвіконня тм Topalit класифікуються на ринку України як підвіконня преміум категорії. Підвіконня Топалит: міцні, довговічні, стійкі до ультрафіолету, короткочасно тримає температурне навантаження до 180 гр. цельсія., неможливо зіпсувати декоративне покриття не погаслої недопалком. Зупинивши свій вибір на підвіконнях Топалит — ви отримаєте багатий дизайн вашого будинку. Ви будете задоволені своїм вибором на багато годи. Підвіконня топалит не підведе. Якість це топалит вироблений в Австрії з гарантією від виробника 40-років.
Зупинивши свій вибір на підвіконнях Топалит — ви отримаєте багатий дизайн вашого будинку. Ви будете задоволені своїм вибором на багато годи. Підвіконня топалит не підведе. Якість це топалит вироблений в Австрії з гарантією від виробника 40-років. Дослідження показали що підвіконня Топалит володіють неперевершеною міцністю і довговічністю. Завдяки високій стійкості до фізичних-механічних пошкоджень, а так само до вологи.
Декоративне покриття і колірна гамма — ідеальна для використання у внутрішніх приміщеннях.
Технічні характеристики підвіконня.
Ніс підвіконня має висоту 40мм, виробляють плити 5,6 м (5600мм) глибина хв. 100мм максимум 500мм.
Технічні характеристики
Артикул47878
Оновлення: 07.09.2016
Додано: 07.09.2016
Ідентифікатор: 47878

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення