Секційні гаражні ворота

Немає в наявності
Продавець: Kairos group
Секційні гаражні ворота
Підйомно-секційні ворота для гаражів є оптимальним вибором. Такі системи максимально зберігають вільний простір у відкритому стані, оскільки полотно розміщується під стелею. Використання таких сучасних воріт можна зустріти не тільки в приватних домоволодіннях, але і на промислових об'єктах. При підйомі воріт вільний простір дозволяє без складнощів в'їжджати і виїжджати з гаража.

Підйомно-секційні ворота управляються за допомогою електроприводу. Якщо огороджувальна конструкція знеструмлена, підняти секційні гаражні ворота можна механічним способом. Тому при експлуатації таких огороджувальних конструкцій ви не зіткнетеся з неможливістю потрапити у внутрішній простір або виїхати звідти.

           
Підйомно-секційні ворота - особливості воріт
Електропривод, який встановлюється на підйомно-секційні ворота, характеризується такими перевагами, як:

висока надійність;
довговічність;
здатність справно функціонувати у великому температурному діапазоні;
можливість індивідуальних налаштувань;
можливість управління зі стаціонарного пульта або за допомогою брелока.
Полотно секційних гаражних воріт виготовляється із сучасних матеріалів високої якості і характеризується:

стійкістю до дії різноманітних кліматичних факторів;
стійкістю до механічних пошкоджень;
презентабельним зовнішнім виглядом;
здатністю протягом усього терміну експлуатації зберігати первинні якості;
звуко- і теплоізоляційними здібностями.
Купити секційні ворота для гаража на вигідних умовах вам пропонує компанія «Kairos group». Для будь-якого за формою і розмірами отвору наші фахівці здатні виготовити полотно і механізм для воріт підйомного типу. Купити гаражні секційні ворота ви зможете недорого, оскільки нами налагоджені тісні партнерські контакти з провідними виробниками даних сучасних огороджувальних конструкцій. Підйомно-секційні ворота можуть бути різного дизайну і колірного рішення. Дана особливість надає можливість здійснити підбір воріт для гаража, які будуть гармонійно поєднуватися з архітектурним рішенням або іншими огороджувальними конструкціями, які вже є на об'єкті.

Використовуйте всі переваги воріт підйомного типу
Підйомно-секційні ворота позбавлять вас від необхідності розчищати сніг перед відкриванням, як це необхідно робити для орних огороджувальних систем. Власники таких сучасних воріт отримують можливість економити час і сили. Підняття воріт сніг не перешкоджає, тому ви завжди зможете в найкоротші терміни потрапити всередину приміщення.

Компанія «Kairos group» готова за допомогою секційних воріт для гаража, ціна яких невисока, забезпечити безпечні умови зберігання автотранспортних засобів і іншого майна. Наявність секційних воріт для гаража не допустить несанкціонованого проникнення зловмисників. Перевагами сучасних секційних воріт для гаража вже встигло скористатися безліч наших замовників. При бажанні ви зможете знайти чималу кількість відгуків користувачів даної сучасної системи воріт.

Вибираючи гаражні ворота, слід враховувати наступні фактори:

розміри отвору,
наявність перед прорізом вільного місця,
особливості внутрішньої геометрії.
Секційні гаражні ворота універсальні, вибір на їхню користь забезпечує мінімум вимог до отвору. Такі захисні конструкції прості і зручні в управлінні. Надійний електропривод вас не підведе навіть при значному морозі. Оснащення огороджувальних конструкцій приводом електричного типу надає безліч переваг. Відсутність необхідності управляти полотном вручну в значній мірі економить час. У секційних воротах обов'язково встановлюється механіка, щоб забезпечити можливість управління полотном в будь-якому випадку.

Вибирайте вигідні ціни на секційні ворота
Секційні ворота безпечні, оскільки в них встановлюється спеціальний датчик, що перешкоджає опускання полотна в разі, якщо отвір в повному обсязі вільний. Тому ви можете не турбуватися, що з необережності пошкодити воротами автотранспорт. Сучасні секційні ворота об'єднали в собі безліч переваг. Саме тому вони користуються такою значною популярністю в наші дні.

Замовляйте виготовлення секційних воріт у досвідчених фахівців компанії «Kairos group». Встановлені нами ціни на гаражні секційні ворота невисокі і поєднуються з винятковою якістю огороджувальних конструкцій рухомого типу. Вартість воріт і огорож на замовлення від компанії «Kairos groupК» варіюється. Ціни на ворота будь-якого типу, які ми пропонуємо купити на вигідних умовах, залежать від цілого ряду чинників, серед яких:

вартість матеріалу, з якого виготовляється ворітної полотно;
розміри воротного полотна;
звуко- і теплоізоляційні здатності воріт;
вибір засобів автоматизації воріт і різновиди управління ними.
Компанія «Kairos group» надає свої послуги комплексно. Ми організуємо доставку готових воріт і можемо запропонувати їх установку. Також замовники компанії мають можливість здійснити монтаж самостійно, отримавши попередньо консультацію у персоналу компанії. Оскільки ворота оснащені засобами автоматизації, ми рекомендуємо замовляти професійну установку таких систем. Фахівці компанії мають багаторічний досвід, що гарантує правильну наладку гаражної системи воріт. Непрофесійний монтаж здатний привести до некоректного функціонування огороджувальної конструкції, що негативно вплине на її надійність і термін служби.

Використовуйте сучасні системи гаражних воріт підйомного типу. Такі конструкції мають безліч переваг і не мають недоліків. Звертайтеся в компанію «Kairos group» - ми зможемо запропонувати доступну ціну і гарантуємо бездоганну якість майбутньої огороджувальної конструкції!
Технічні характеристики
Артикул49564
Оновлення: 26.05.2017
Додано: 26.05.2017
Ідентифікатор: 49564

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення