Обробка укосів

Немає в наявності
Продавець: Товкач К.В.
Обробка укосів
Сьогодні важко уявити наші будинки і квартири без пластикових вікон. Але встановити їх - тільки півсправи. Після установки необхідно обробити укоси на вікнах. Чомусь багато хто вважає, що досить після установки вікна лише запінити його як зсередини, так і зовні, і воно вже має хорошу ізоляцію. Але цього замало. Піна, якщо не захистити її додатково, охоче вбирає в себе вологу, а під впливом різних температурних режимів вона настільки ж швидко руйнується.

Відкоси на вікнах потрібні не тільки для захисту їх від різного роду впливів. Після установки вікон залишаються некрасиві монтажні шви, які аж ніяк не прикрашають його зовнішній вигляд. Гарний вид вікна - ось що дають правильно підібрані відкоси на вікнах.

«Правильні» відкоси також послужать захисту монтажних швів, створять тепло- і шумоізоляцію, що в свою чергу, охоронить вікно від запотівання. Але сподіватися на це можна лише, якісно і правильно зробивши їх монтаж. Якщо встановити укоси невірно, через них загубиться до 40% тепла. Тому однозначно відкоси і потрібні, і вони дуже важливі.

Обробка укосів: зовнішні, внутрішні, пластикові, з гіпсокартону, сендвіч - панелі.
Оскільки у більшості фірм установкою і обробкою займаються різні фахівці, на цьому етапі ви зустрічаєтеся, як правило, вже з новою бригадою - обробниками. Вони виконують три основні операції:
- обробляють зовнішні укоси
- обробляють внутрішні укоси
- проводять остаточну закладення підвіконня.

Вартість укосів 160 грн м.п. без матеріалів,
Технічні характеристики
Артикул49928
Оновлення: 20.01.2020
Додано: 03.07.2017
Ідентифікатор: 49928

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення