Пластикові відкоси

Немає в наявності
Продавець: Товкач К.В.
Пластикові відкоси
Всі ми знаємо, що будь-яка робота повинна бути доведена до кінця. На жаль, виготовлення вікон - це лише початок процесу, який повинен завершитися оздоблювальними роботами. У більшості випадків цим етапом не займаються монтажники, які встановлюють віконні конструкції, так як обробка укосу має на увазі велику кількість брудної роботи з розчином і штукатуркою, а також інші досить тривалі і трудомісткі процедури.
Однак вже досить давно існує чудовий вихід із цієї проблеми, який за всіма показниками краще і вигідніше ніж стандартні укоси. Мова про утеплених пластикових укосах
Що таке «пластикові укоси»?
Це тонка плита з білого ПВХ товщиною 0.8 міліметра, яка утеплена спеціальним шаром пористої піни. Товщина шару, що утеплює становить 9.2 міліметра. Відповідно, загальна товщина укосу становить 10 міліметрів. Основна мета - поліпшити тепло- і звукоізоляцію, а також усунути багато інших проблем застарілих штукатурних укосів. Крім утеплення правильні укоси також виконують ще одну важливу мету - вони захищають монтажну піну від руйнування, ультрафіолету і вологості.
У чому переваги пластикових укосів
перед штукатурними або гіпсокартонними?
1. Укоси з термопанелей мають естетичний зовнішній вигляд, завдяки гладкій поверхні і матеріалу ПВХ, з якого вони виготовлені, вони відмінно гармонують з металопластикових вікнами.
2. Пластикові укоси складаються з цілісних смуг по всій ширині внутрішньої стіни, завдяки чому вони мають мінімум стиків.
3. Укоси з пластику мають високий рівень теплоізоляції і звукоізоляції, завдяки чому в приміщенні буде тихіше, а холодні дні перетворяться в теплі: укоси будуть якісно зберігати тепло.
4. Укоси з пластика не вимагають додаткової обробки і мають довгий термін експлуатації незалежно від рівня вологості навколишнього середовища.
5. Вони не вимагають спеціальних засобів для догляду і додаткових зусиль.
Вартість роботи установки пластикового укосу - 120 грн м.п без матеріалів.
Приблизна вартість роботи з матеріалом 200 грн /м.п
(Точна вартість роботи з матеріалом - після виміру)
Технічні характеристики
Артикул49948
Оновлення: 19.01.2020
Додано: 05.07.2017
Ідентифікатор: 49948

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco