Москитні сітки

Немає в наявності
Продавець: Солованюк О.І.
Москитні сітки
Москітна сітка дозволяє забути про мух, комарів і інших комах, які так набридають навесні і влітку. Тепер Ви можете бути спокійні й без зайвих нервів виконувати роботу, будь вона офісною або домашньою. Доведено, що при відсутності москітів продуктивність праці підвищується в рази, оскільки москіти є серйозним відволікаючим і дратівливим чинником. Так що москітна сітка береже Ваші нерви і покращує результати роботи, що важливо в нашому динамічно мінливому світі.

Перевагою москітної сітки в порівнянні з різними хімічними засобами є і те, що москітна сітка береже Ваше здоров'я, не отруюючи організм хімікатами. Та й по зручності вона набагато краще - один раз встановивши москітну сітку, Ви надовго забудете про проблему москітів.

Крім позбавлення від комах, москітна сітка може використовуватися для сушки плодів. Сушені фрукти і овочі, як відомо, концентрують у собі корисні речовини. Москітна сітка може допомогти в процесі самої сушки. Оскільки до висушуваних плодів повинен бути вільний доступ повітря, москітна сітка виявляється практично незамінною - вона не деформує плоди, а її дрібна клітинка дозволяє повітрю вільно проходити через неї.
Технічні характеристики
Артикул51262
Оновлення: 31.01.2018
Додано: 31.01.2018
Ідентифікатор: 51262

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Сітки москітні
380 грн
Алюмінієві профілі Profilco